Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Записывают в ваш медицинский аккаунт, все клиники имеют к нему доступ
-
Доброго дня , тут є люди які працюють в wolmarti costco ,або типу таких магазинів ?
-
Falcon Winnipeg?
-
вдячний
-
дякую
-
Norstar
-
Здравствуйте, нужен один человек на уборку с опытом работы и знанием английского языка ( на уровне понимания что вам говорят и ответить) график работы с понедельника по пятницу с 8 утра до 4 вечера, оформление официально, зарплата минимальная. Резюме отправляйте в личные сообщения .
-
Добрый день. Кому интересно открыть счёт в RBC. Или податься на кредитную карточку - обращайтесь. Правда я работаю в Kildonan Green branch RBC. 1750 Plessis Road. Это не близко от аэропорта, но зато не надо делать аппоитмент. Walk-in. Или у кого в общем есть вопросы по RBC - обращайтесь, буду рад помочь.
-
Доброго дня! Може хто шукає житло, сфотографувала біля свого будинку. Дзвоніть по номеру, бо я тільки зробила фото іншої інформації не маю. Район St. Vital Paddington rd
-
подскажите пожалуйста в хиллтоне в ресторане можно что-то купить?
-
Месяца два назад ведёрко мелких деталей отправили, сомневаюсь, что это линия делает
-
Я робив собі та дитині в Торонто. Якщо паспорт для дорослої особи, то робиться фото там на місці. Для дитини до 12 років можна привезти с собою фото 10х15 см. Збори треба оплатити наперед, це можна зробити в Canada post (money order) чи у вашому банку (bank draft) на ім’я «Consulate General of Ukraine in Toronto». Можна оформити другий паспорт щоб теперішній з візами залишився на руках. Але не можна мати більше 2х закордонних паспортів одночасно. Тобто якщо маєте вже 2 паспорти, то один, навіть якщо він вже не дійсний, потрібно буде сдати в Торонто. Можна попросити щоб вони потім надіслали вироблений паспорт за Вашою адресою у Вінніпег, для цього потрібно їм залишити передплачений конверт експрес пошти з Вашою заповненою адресою. Ось тут детально розписані всі вимоги toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv