Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Начисляется очень нехилый процент - около 20-21% годовых в зависимости от конкретной кредитки. Причем, если мне не изменяет память, то процент начисляется на всю сумму "стайтметнта", а не на остаток. По личному опыту рекомендую - выплачивайте ВСЮ сумму до due date.
-
Главное правило платить во время , до due date.
-
Это не ухудшает кредит скор , но проценты будут большие
-
Найкраще - отримати рахунок в кінці місяця, і заплатити його весь до due date. Якщо цей місячний рахунок з кредитної карти буде 30-40% від дозволеного вам кредиту - то буде найкраще для кредіт скор. Але я б максимум уваги поклав на те, щоб просто вчасно сплачувати цей борг
-
Всем здравствуйте. Подскажите кто в автомобильной тематике. GMC Terrain 2014год как авто? Можно рассмотреть?
-
Доброго дня!) Підкажіть, будь ласка, по Аеропорті Торонто. Де декларувати кошти? До офіцера чи після? Де ставати в чергу? Куди іти? Яка послідовність? Підкажіть, будь ласка, бо нічого не знаю... Це буде термінал 1.
-
Куди іти і де ставати в чергу вас в аеропорту направлять , кошти декларуєте біля комп’ютера перед тим як підходите до офіцера. На місці є люди які керують куди йти і що робити
-
А если потратил и сразу перевел?😁
-
Я себе вафельки тоже на 425 пеку 🤔
-
Сдам двухкомнатную квартиру в центре города Winnipeg, на Elgin Ave. Две спальни,зал,ванная,кухня,балкон интернет,прачечная, парковка $1400мц. Все вопросы в личные сообщения.
-
Сразу по выходу из самолёта вы пойдёте на таможенный контроль. Там будет специальный автомат, где можно будет ввести все свои данные, декларировать ввозимые деньги и вещи, и потом уже идти до офицера
-
Народ Всім Гарного Дня !!!!! Можу допомогти Вам на Своєму Пікапу, З Перевезенням,Квартирними переїздами Доставкою Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA, Маркетплейсту Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою +14315882568
-
Так ,але час від часу пропадає мережа ,потім знову появляється
-
У меня все работает идеально. И обе симки и оплата NFC и GPS
-
Всьо би нічого,але місцева сім карта не дуже добре працює з цим телефоном
-
Ребят, кто хотел бы приобрести телефон. Продаю свой Huawei P30 Pro 128gb, в чехле и с плёнкой. 300 кад
-
Хіба ти сам поміняв собі антену