Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Подавав на новий паспорт у Торонто, правда я там жив місяць, то мені проще з тим було. Зробити апойтмент мені не вдалось як і багатьом, пішов в живу чергу. Простояв 3 години, під кінець робочого часу вдалось підійти до віконця, - звісно невдача, але домовились на ближчу суботу. З собою оплату маней одер на сумму 173 та анкету, фото роблять на місті. Пишіть на імеіл консульства, можливо вам назначать дату.
-
Или перевод на доверенных людей ,по той же схеме
-
То на пару раз , я смотрел что б не нужно было обьяснять откуда деньги платеж должен быть максимум 4999
-
Спасибо
-
Безлимитный?
-
Да, семейный врач будет наблюдать малыша. Пока нет семейного врача, по всем вопросам обращатся в walk in clinic. Семейный направляет к педиатру, ортопеду и остальным специалистам только если есть необходимость.
-
В той день, саме на продовження паспорту подавалось 5теро людей, один чоловік навіть був з просроченим паспортом доньки і йому поставили печать. Процес простий, позбирали паспорти і десь через хвилин 20 викликали по черзі. Зауважте що для продовження, дія вашого паспорту має закінчуватись через 2 місяці, якщо йому ще 3 місяці то можуть відмовити. Вони працюють з 9:00до 13:00, можуть потягнути і до 14:00. Як у вас складеться ніхто не знає, я попав у завантажений день, коли було людей 20 на отримання готового паспорту, вони в першій черзі, ну і ті що по запису.
-
добрий день) може, хтось знає СТО, де набирають людей або можна підійти дати резюме. Я працював автомеханіком 9 років. робив все, від заміни масла до ремонту двигунів та гбц, ходової та трохи КПП. Або де можна підійти дізнатися про роботу, дати своє резюме. Ще, кілька років, паралельно, працював і навчався на великій безперервній виробничій лінії з виробництва покрівельної мембрани. Відразу дякую за допомогу.
-
Треба було говорити йому що немає, та й не було б проблем
-
2126 McPhillips St, Winnipeg, MB R2V 3C7 підійти сюди з резюме може щось запропонують
-
Тогда надо было молчать про другие права)