Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Пффф, може я погано пояснюю. Ті права нікому не потрібні. Спрощена схема для українців зовсім не при чому, сусід здає з нуля!!! Не хоче нічого поміняти, скоротити. Прийти, здати теорію, потім роуд тест і отримати 5Ф. Готовий чекати 9 місяців до роуд теста, як зовсім новачок. А його змушують перекладати його старе посвідчення. Навіщо???
-
Я також намагаюсь бути чесним і діяти по закону, але все частіше є думки, що краще прокомбінувати, і буде легше. Бо по закону не виходить без проблем
-
Я не бачу тут нечесності, якщо твої права у цій країні недійсні, йдеш і робиш те що потрібно, щоб отримати нові Спрощена схема для українців, все Величезний дискус ніпрощо)
-
Чесно, просто не вважаю і все) раз сказали так робити то такі правила, можете вийти на страйк якщо є якесь незадоволення якимись нормами.
-
Вже робіть як вам сказали)
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка де зробити insurance на квартиру
-
Может с этого же))
-
Та я с такого же🤣
-
Село какое-то в области)
-
Або завтра їхати в інший МПІ, показувати результати тесту, казати що інших прав немає? І щоб сфоткали, зробили зір, і реально ці права викинути? Але ж це порушення закону, а нам не хочеться так робити
-
Я там не була особисто не скажу, зі своїми у середу поїду.
-
Тобто у них правила з перекладом не діють? Я не розумію
-
Да там пофіг, що українець, що пакистанець, не потрібно привілеїв, потрібно просто офіційно, легально, без омани, здати на права
-
Там фоткають і зір, і консультація Далі в МпІ
-
Нє, Бест вестерни ми пройшли півроку тому і більше туди вертатись не хочеться
-
Можна проконсультуватись в бест вестерн, але там теж апойтменти)
-
Так завтра ми на ту Аделаїду поїдемо, а нам скажуть як завжди «вибачте, нічого не можемо зробити, приходьте в середу об 11 ранку»
-
Ще раз, не потрібно ніяких бонусів з тих прав, ні стажу, ні швидкої заміни, ні щоб тест завтра пройти. Просто віддати і робіть з ними все що хочете.
-
Так ми завтра приїдемо в емігрант центр, вони скажуть що таке не роблять, йдіть за 100$ переведіть, а потім ми їх завіремо. Щоб тупо їх порізати
-
То робіть вже як сказали в МПІ)
21 Jan 2023, 23:31
107820/186740
about 8 hours ago