Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Да, понимает
-
А если звонить? Она понимает рус или укр?)
-
Добрый день, у меня оператор телефона fido сменила номер в приват банке на канадский сообщения а кодом для входа не приходят мб кто подскажет где можно отключить блокировку украинских/зарубежных сообщений?
-
Доброго дня, любі друзі) Ось вам цікавий факт, сьогодні прогулювався поруч з Manitoba Legislative Building і був дуже приємно здивований пам’ятником Т. Г. Шевченка) Але потім помітив що саме біля цієї пам’ятки люди вигулюють своїх улюбленців. Скажу прямо лайно там повсюди і я замінив що при великому просторі саме тільки в цьому місці вигулюють псів і біля інших пам’яток такого немає🤷 Ось як нас тут любять🥲
-
Повертайтесь всі додому...і будуйте СВОЮ країну, а не будьте "потєряшками" в чужих країнах... Україна має всі ресурси для багатого та щасливого життя. Єдиний ресурс, який завжди зраджує цю землю - це люди😢
-
Ні...я в Україні...
-
Можно поинтересоваться, а вы сейчас не в Виннипеге случайно находитесь? 🤔
-
Мала слабкість, подумати про виїзд, і намагаюсь знайти переваги життя в Канаді... Але поки що їх не багато... А найбільше прокляття України - це сусіди...
-
Можно поволонтерить и убраться там, ничего сложного
-
Я вже вище відповідала...для розширення кругозору...і об'єктивної думки про свою країну🇺🇦
-
Це точно ..але - це тимчасове неподобство 🤔 💪🇺🇦