Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я вас понял Да , согласен с Вами
-
Доброе утро подскажите пожалуйста покупая ноутбук в Виннипеге виндовс и антивирус установлены или это все отдельно нужно делать здесь ?
-
В описании ноутбука обычно пишут какая операционная система там установлена (windows, Linux, ms dos), так что внимательно читайте описание товара
-
Спасибо
-
Доброе утро может кто-то живот в этом доме район Elmwood ? Что скажите ?
-
Доброе утро , ищу работу Мне 21) уже месяц отправляю резюме и хожу раздаю по магазинам , но пока без смысла Уровень английского -средний , на уровне понимаю Может кто что-то подскажет или куда то требуется работники Кухня/ магазины и т.д Заранее спасибо 💘
-
Доброго дня. Я пропрацював шість місяців на фултайм, кожного тижня мінімум 40 годин. Збираюсь подаватись на Піар. Я так розумію, що треба звернутися до міграційного консультанта. Порадьте будь ласка перевірену людину. І можливо ще щось підкажете з чого починати. Дякую всім за інформацію. Гарного дня.
-
Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою +14315882568
-
Canadian Tire Polo Park
-
Я уже хожу на курсы , но мне они особо не помогают)) Там просто слушаешь преподавателя и иногда отвечаешь на вопросы 😅
-
Доброе. Спробуйте знайти курси. Після курсів легше влаштуватись.
-
Дякую за комплімент))
-
Ви ж є в чаті іміграційної групи там все розжовують,що дурний не зможе зробити.
-
www.facebook.com/101060589365396/photos/a.104308512373937/205575002247287/?type=3&mibextid=Nif5oz
-
Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, З IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою +14315882568
-
Вітання всім .Пропоную свої послуги з перевезення,ваших матраців, меблів, речей і.д., дзвоніть 204-290-8045 або пишіть в ПП, домовимося. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)
-
це не комплімент, дійсно почитайте попитайте, все дуже доступно
-
Я запитав про еміграційного консультанта, а не про розум людей. Дякую
-
Я працюю, після роботи підробляю. Тому читати тисячі повідомленнь немає часу. Я задав конкретне питання - немає відповіді листайте далі.
-
Привіт, як ви добирались до Вінніпегу із Польщі? Пересадка в Торонто всього годину, за цей час воркперміт, не встигну отримати. Брали окремі квитки ?
21 Jan 2023, 23:31
108373/186937
about 2 hours ago