Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Нічого, у нас діти на момент здачі були 16 і 12 років, вони не їздили з нами на біометрію
-
Тільки батьки
-
Добавте їх в цю групу, хай читають
-
Ярмарки вакансий бывают примерно дважды в месяц от разных компаний. Нужно мониторить фейсбук и тг
-
Круто, а есть какой-то ресурс (например группа в Фейсбуке) в которой размещают такую инфо и можно просто отслеживать даты и места этих ярмарок? Можете хотя бы одну ссылку на такой ресурс? Извините за напряжение, ни разу в Канаде не был, с чего подобные поиски начинать ещё не могу понять… Заранее благодарен.
-
Привіт всім! Живу у Вінніпензі знімаю апартаменти. А хочеться в будинок, але дороговато.Тож виникла ідея спільної аренди будинку. Якщо хтось з дівчат має похожі амбіції то пишіть мені в приват, можем обсудити, було б добре якби з дітинкою, тому що у мене у самій донечка п'яти років)) Тож пішіть кому це цікаво.
-
www.facebook.com/unfclubwinnipeg?mibextid=ZbWKwL
-
Доброго дня друзі. Потребую допомоги. Маю виїхати з готелю 17 травня а заселення в квартиру 1 червня. Тож треба десь прожити 2 тижні. Якщо хтось може здати кімнату абож ліжкомісце на 2 тижні буду вдячний. 34 роки. Не палю алкоголь не вживаю. Готую смачно🙂Дякую за будь яку допомогу!