Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я на першому поверху. Чути всіх добре. Але більше менш адекватно. Повсякденне життя не чути, а коли хтось захоче побігати то чути добре.
-
Цікаво,в цих нових будівлях ізоляція як?? Сусідів добре чути?
-
Мы живемо на 4 поверсі , вікна виходять на приватні будинки , то шуму ми не чули , сусіди також тихі. В нас проблем не було.
-
А какой адрес клиники, не подскажите?
-
Кто то тут интересовался зубником. Вот его офис в Бриджвотере [Name] Доктор Марголин Бриджвотер [Mobile] (204) 560-7100
-
У нас дуже чути злив води.душ та туалет.як ніагарський водоспад.і ще якщо в спальні🤦
-
Доброго дня, можливо хтось знає де тут найвигідніше по ціні купувати вітаміни або замовляти ? Як краще ?
-
Айхерб
-
Сверьте цены на нужный продукт либо в костко либо с Амазона
-
Підкажіть будь ласка, може у когось є перевірені дилери з продажу машин та їх сайти
-
Noble Locksmith Ltd 249 Notre Dame Ave, Winnipeg, MB
-
t.me/+NKO2CyxD9NlkZjJk
-
Мы получили его за минут 15-20(в Торонто). Но на это рассчитывать не стоит. Можно и более часа прождать
-
В супермаркете есть акции 😅и выходит на порядок дешевле
-
Ну вот витамин д3 10 дол в супермаркете 240 таблеток 1000 UI а на айхербе 2000 UI 240 таблеток 12 дол, а 1000 UI 180 таблеток 5 дол
-
Мені в Костко не продали вітаміни с залізом. Сказали що без рекомендациї лікаря переживають за мене і не можуть продати їх. Потім пішов до суперстора і там просто з полки взяв і купив. 😄🤷♂️
-
У айхерб нет подделок. Туда ещё попасть надо
-
Iherb мне кажется для тех стран, у которых нет Костко и супесторов) здесь всё это продается в свободном доступе везде. Никакой эксклюзивности у Iherb тут нет
-
По крайней мере, те витамины, что мне нужны были там выходили мне дороже
-
Дороже?
21 Jan 2023, 23:31
108546/185887
about 8 hours ago