Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я делал, в любой аптеке без записи. Подходите на кассу и говорите covid injection. Мне в течении 15 минут сделали
-
Дякую!
-
Добрий вечір . Цікавить робота. Дуже потрібно для моєї жінки.
-
Продаем мягкую мебель диван + кресло. Диван раскладной. Самовывоз. Все вопросы в личку. Цена - 200 $.
-
А на яку саме роботу?
-
На роботу 50/50 прививка обов'язкова.
-
Доброго вечора. Я не представник агенції, знайшов оголошення, скинув. Знаю що більш-менш чесні. Агенція молдавська, сам пробував через них влаштуватись, ще в Монреалі, але не вийшло. Знайдіть представника по імені в ФБ та спишіться
-
9 Ош
-
У мене також у вакансії писали, але по факту я написала заяву що не хочу вакцинуватись і все, ніяких проблем. Це ж Канада, демократія…
-
Багато де потрібно,але я саме дивилась вчителі/працівники з дітьми
-
В пищепром обязательно требуют, еще где то требуют, там сразу в вакансии они пишут сколько прививок и какой вакциной
-
З крупних компаній і приходили анкети такі, щоб записатися тільки на співбесіду, там вже стоять питання, вакцінований, якими вакцинами там вже в анкеті вибираєш. І ти не можещ на співбесіду записатися, не пропукає.Нажаль я сам не вакцінований.
-
Просто там прописано, що у випадку пандемії мене буде відсторонено тимчасово на карантин, ось і все…
-
Вообще-то у нас и все обычные детские добровольны.
-
Весь архив МВД был вывезен до начала всего в 2014 году и раскидан по областям.
-
Часто пишут что делают в Миллениум библиотеке.
-
Дякую
-
protectmb.ca/making-your-appointment-is-easy/ Тут можно выбрать что и где
-
А как эту скидку получить? Подскажите пожалуйста
-
Доброго дня ,підкажіть хтось замовляв стіки Iqos через їх сайт ?
21 Jan 2023, 23:31
108737/187008
about 3 hours ago