Всім привіт. Зараз буде трохи дивне повідомлення, та вибачайте маємо, що маємо. Я сьогодні близько 17:00 був біля Dollar Tree на розі Сент-Джейм-стрит та Сент-Метьюс-авеню, там мене попросила про допомогу дівчина, попросила як я зрозумів постерегти її велосипед(але я дуже погано говорю англійською, тому затупашив як це часто зі мною буває в Канаді), і я пізніше зрозумів, що з вірогідністю 95% вона українка. І так як нам українцям трохи складно в чужому місті за тисячі км від дому ми ПОВИННІ допомагати один одному, тому я дуже хотів би вибачитись, що не допоміг та пригостити кавою чи чаєм, може соком (як забажаєш), вона була на білому велосипеді з синіми малюнками в оранжевій кофті, як мій велик та білих шортах (я ще подумав, що вшорта на велику досить холодно, тому запам'ятав), я був у чорних штанах та білій кофті Miami Dolphins у чорній бейсболці та сонцезахисних окулярах. Якщо ти мене згадала, будь ласка, напиши в особисті, дійсно хотів допомогти, але в голові трохи каша з цією англійською. Решті дякую за увагу, та приємної вам ночі. 😊