Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Hyundai Sonata, хотелось бы летом съездить) Просто так смотрю стоимость билетов на самолет + там как-то надо будет передвигаться и мне кажется, что комфортнее будет на машине и по деньгам тоже адекватно вполне и вот решила спросить, может я себе придумала, а это почти нереально, мало ли)
-
Дорога не тяжелая но немного нудная. Легче когда 2 водителя. Если выехать раненько то вечером будите там
-
Всім привіт. Зараз буде трохи дивне повідомлення, та вибачайте маємо, що маємо. Я сьогодні близько 17:00 був біля Dollar Tree на розі Сент-Джейм-стрит та Сент-Метьюс-авеню, там мене попросила про допомогу дівчина, попросила як я зрозумів постерегти її велосипед(але я дуже погано говорю англійською, тому затупашив як це часто зі мною буває в Канаді), і я пізніше зрозумів, що з вірогідністю 95% вона українка. І так як нам українцям трохи складно в чужому місті за тисячі км від дому ми ПОВИННІ допомагати один одному, тому я дуже хотів би вибачитись, що не допоміг та пригостити кавою чи чаєм, може соком (як забажаєш), вона була на білому велосипеді з синіми малюнками в оранжевій кофті, як мій велик та білих шортах (я ще подумав, що вшорта на велику досить холодно, тому запам'ятав), я був у чорних штанах та білій кофті Miami Dolphins у чорній бейсболці та сонцезахисних окулярах. Якщо ти мене згадала, будь ласка, напиши в особисті, дійсно хотів допомогти, але в голові трохи каша з цією англійською. Решті дякую за увагу, та приємної вам ночі. 😊
-
Всім привіт,ніхто не продає телевізор смарт великого розміру?
-
Хай, кому нужен матрас с наматрасником? Проезжал мимо , увидел , может кому-то будет нужен, адрес на скриншоте))
-
На самолёте лететь пару часов, на машине ехать 1500 км около двух суток Дешевле купить билеты на самолёт и арендовать авто на месте
-
Смотря какой план. Мы когда едем в ту сторону то кидаем в машину палатку, мангал и все для походов. В самолете такое не удобно возить))