Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я и давала советы по делу. Кирилл скинул компанию, я также написала вариант, где нанимают. Остальные варианты также доступны на Индид и прочих сайтах. Каждый выбирает себе сам, что ему подходит, а что нет.
-
Кто приехал раньше значит было легче найти работу!
-
Дак давайте советы по делу а не просто там знакомые, может там не работают женщины или не долго по причине... ?
-
А ещё в Канаде принято менять работу!!! Особенно кто живёт долго и это значит что человек уверен в себе!! Особенно с Анкаста
-
Женщины работают сварщиками, строителями, водителями и тд. У вас есть работа, но вы хотите "работу для женщин". Успехов 👍
-
Конечно!Я уверена в себе и что здесь такого?Или все женщины мужчины вы думаете?В Виннипеге нет других вариантов?Магазины,кафе и т д...это что офисные сотрудники?Я ж не написала что ищу работу так как имею 2 высших образования в Украине и много разных опытов в Европе
-
Возможно, если вы в будущем будете более ясно описывать что именно вы хотите, то и отвечать вам будут более развёрнуто
-
Спасибо
-
Все работы по-прежнему можно найти на сайтах kijiji.ca, indeed.ca, glassdoor.ca, jobillico, job bank. Также можно поездить по городу и поискать нужные вам места работы и потом или у них на сайте искать вакансии, или лично приходить и давать резюме
-
Хочу фабрики,заводы рабочие профессии и немного легче.Вы знаете места?
-
Здравствуйте! Может кто подскажет. Мы , семья из четырёх человек, получили визы в Канаду и хотим поехать в Канаду ,, а именно в Винипег но знание английского языка, практически на нулевом уровне ( школьная программа и то подзабытая) Подскажите пожалуйста , есть ли смысл ехать сейчас в Канаду или подучить с полгодика английский язык,и только потом ехать в Винипег.
-
Также, пожалуйста, в будущем постарайтесь писать менее агрессивным тоном, люди в чате на получают ничего за свою помощь, чтобы вы ещё что-то требовали и кидали какие-то претензии
-
💵РЕЗЮМЕ ДЛЯ КАНАДИ💵 Канадське якісне резюме дещо відрізняється від українських стандартів. У файлі нижче є приклад ПРАВИЛЬНО складеного резюме. Тож почнемо з найпоширеніших помилок. ❗️ЩО НЕ ПОТРІБНО ДОДАВАТИ ДО СВОГО РЕЗЮМЕ: 1️⃣Фотографію. Якщо у вас не спецефічна професія на кшталт актора чи моделі, то НЕ потрібно прикріплювати своє фото, бо це вважається моветоном у Канаді. 2️⃣Непотрібну особисту інформацію. Наприклад: сімейний стан, дата народження чи вік, наявність дітей тощо. 3️⃣Свій номер телефону, який використовується лише у месенджерах. Роботодавцям зручніше спілкуватися поштою або за особистим номером телефону. 4️⃣Не пишіть реченнями. Бажано використовувати маркований список. 5️⃣Не вказуйте зарплату, за яку ви хотіли б працювати. ❗️ЩО ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЗАТИ У РЕЗЮМЕ: 1️⃣Пошту, номер телефону, ім'я та прізвище 2️⃣Досвід праці. Вказуйте назву компанії, місто та країну, ключові обов'язки, терміни роботи у форматі місяць/рік (з якої дати за якою ви працювали). Наприкінці напишіть, що референси доступні за запитом (пост про референси з шаблоном t.me/ukrainiansincanadaa/43 ) 3️⃣Освіта. Вкажіть вищу освіту та курси. Пишіть назву закладу, спеціальність, дати навчання у форматі місяць/рік. Також пишіть про закінчення школи. 4️⃣Основні навички. ❣️Раджу уважно читати опис вакансії та адаптувати резюме під кожну. Вказуйте навички, які потрібні саме на цій роботі. Також є волонтерська організація, яка може перевірити ваше резюме на помилки, надішле вам необхідні зміни та свої пропозиції щодо вашого резюме. Перевіряють резюме, написане АНГЛІЙСЬКОЮ! Надіслати резюме можна на пошту [email protected] 🇨🇦Ще кілька порад, приклади навичок, про адаптування резюме можна знайти в чаті: t.me/ukrainiansincanada_chat 🇨🇦