Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Повторюю, я неявляюсь податковим резидентом поки в мене в паспорті штамп ПМП. Ознайомтесь з процедурою і будете здивовані
-
Паспорт на месте? Тогда - да.
-
Ви впевнені? Я не податковий резидент України вже.
-
Никаких печатей не ставят в паспорт при ПМЖ и т.п. Украина до выхода из гражданства или смерти будет Вас считать своим налоговым рабом и искать пути содрать деньги. Между Канадой и Украиной нету закона о запрете двойного налогообложения 😊 Так что Ваш статус ПМЖ им не нужен
-
Повірте, сенс від неї є, особливо зараз.
-
Так ось скажу, щоб отримати таке, потрібно в податкову подати декларацію, сплатити все що ти заборгував та написати заяву. І тоді ти більше не податковий резидент України, доки ти не знімешся.
-
Было, в Польше. Смысла от этой печати нету, погранцы будут только с особым интересом интересовать о доходах. Проверено на своей шкуре
-
Маєте таке?
-
😢Я как раз таки знаю, и судя по тому движу, который они сейчас собираются устроить то Я бы с удовольствием выкинул паспорт и забыл об этом, но пока не могу. Пока есть паспорт гражданина Украина - ты раб украинских законов.
-
Якщо є лайсенс, візьміть каршеринг. Дешевше буде тільки що самому все вантажити, а так і бус і пікап є, ціна 5-5.5 в годину і вона ваша
-
Подскажите какие есть транспортные компании, чтоб перевезти мебель и вещи в другую провинцию , кроме U-Haul?
-
Почему нет? Вы где читали? www.treaty-accord.gc.ca/text-texte.aspx?lang=eng&id=102414
-
Якщо вона у вас є, то ви бували в податковій, і самі знаєте що там пишеться.
-
Тому якщо немає, то робіть моно повинно буди тез проблем
-
Дякую, я навіть не знала що така печатка існує!
-
Доброго вечора, чи працює хтось в National bank of Canada?
-
Продам стіл 150$
-
Доброго дня в Вінніпегу ще поселяють в готелі новоприбулих?і чі грошову разову допомогу ще надають . Заздалегідь дякую
-
Да, в отели селят, финансовая помощь в размере 3к на взрослого и 1.5к на ребёнка единоразово все ещё перечисляется на счет
-
Hello,everyone
21 Jan 2023, 23:31
110696/187710
37 minutes ago