Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Українцям належать вареники, полякам пірогі. Так вийшло що канадців познайомили з цією стравою поляки, тому канадці і називають цю страву пірогами. І в Польщі називав цю страву пірогами, і тут продовжую, і жодних проблем в цьому не бачу. А є ще наприклад китайці, які люблять все підряд в тісто замотувати. Може вони також мають аналог вареників і пірогів, і сидять і думають «які вареники, які пірогі, це ж На Хунь Лао, що ці білі там собі дозволяють?»
-
935 Main street, Winnipeg Інформація на сайті toronto.mfa.gov.ua/news/viyizne-konsulske-obslugovuvannya-u-m-vinnipeg-provinciya-manitoba-8-10-sichnya-2023-roku
-
Я просто їх не дуже люблю))) тому не дуже розділяю претензій)) Тут купував юкрейніан стайл пірогі, з картоплею і смаженою цибулею - гуд. Але якщо хтось із українців, наприклад, організує масове виробництво вареників - ніхто проти не буде. Але от пірогі вже добре укріпитися в словнику канадців, і є дуже у них популярні. Перевчити вже тяжко буде
-
Це так само як ми в них вкрадемо журек
-
Не треба) Борщ з зусиллями і риття історії занесли в нашу спадщину Вареники святе, не починай)) Є у Польщі один заклад, там найсмачніші вони( як на мене), і вони визнають самі , що піерогі це наші вареники- брати, таке всяке.
-
Товщина та склад тіста, по іншому заліпляються, різні начинки, тощо Це все одно що сказати що пельмень та хінкалі одне і те ж, і там і там мʼясо в тісті
-
Всім своє, кухня теж, але набуте нацією- ніні)
-
В вареників теж довга історія насправді, але осіли в нас Запоріжжя, суп з морськими гребінцями, чи восьминогами Тепер паелья
-
Нема проблеми, я їх раз в пару місяців купую коли вони перогі, і також пару місяців буду купувати якщо буде написано Varenyky
-
Ну якщо трохи прикрити очі - теж саме. Начинка в тісті. Напівколом. Ліпиться руками.
-
Пельмені так, я за вареники трушні більше.
-
Карочє, пишу клопотенко, ще вареники треба
-
Вкрадем, назвем якийсь налигач, наприклад. Якщо українці почнуть масово його в десь в Кореї популяризувати, корейці будуть звати його Налигач, а про якийсь там журек знати не будуть
-
Ну я буду) то справа кожного Бо це не є польська страва😌 Кожному своє
-
Мають) китайці пельмені їли ще коли нащі пращури палками мамонтів били)))
-
#varenykytistomatter !!!
-
Колеги мої різницю знають, кому було цікаво. Навіть знають які конкретно полюбляють українці (вони їдять інші). А мітинги «перестаньте називати вареники перогами» - думаю зайве. Відкрити вареничну, зробити її популярною, і через рік вінніпегери уже будуть казати «пішли вареників поїмо»
-
Не та група, не та дилемка) #varenykytistomatter
-
Знайди наші книжки з кулінарії 16-17 ст, максимально здивуєшся І їх)
-
Це не насаджування, а знання Різні речі.
21 Jan 2023, 23:31
about an hour ago