Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Измененные часы работы в длинные выходные касаются только понедельника
-
Всім привіт! Можливо тут є хтось в пошуках житла) Я переїжджаю по роботі та перездаю 1 бедрум квартиру починаючи з 1 червня за адресою 120 Donald Street, Winnipeg. Квартира простора і має чудові види з вікна, особистий балкон. Я проживав в ній лише 3 місяці після ремонту. Будівля охороняється вночі. На даху є красива приватна тераса, що відкрита в теплу погоду. Крита стоянка доступна за 65$/місяць. Зручна транспортна розв'язка та 10хв пішки до парку Форкс. Вартість оренди 1352$/місяць включно з водою, перші півмісяця безкоштовно при заселенні 1 червня. Контракт до травня 2024 з можливістю продовження. Також можемо домовитись про два робочі столи з кріслами, матрац і робот пилосос, якими я користувався. Більше фото є тут. Пишіть в особисті або дзвоніть +14317887649, можу влаштувати особистий або віртуальний перегляд в будь-який день/час.
-
1бедрум 1548cad. 2 бедрум1749cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район! Пишiть у приватнi,дзвонiть. С тваринами можно.
-
Serghei ты такое не делаешь?
-
Нет, это к ребятам которые окна устанавливают.
-
Работаю над этим но пока чтоб не напороться на грабли начал с того как зарегистрировать деятельность
-
Порадьте чоловічого перукаря будь ласка
-
На байке доезжал? От меня 40км ехать(
-
Порекомендуйте будь ласка компанію, яка робить клінінг і може зробити хімчистку ковроліну. Дякую
-
Продам Huawei p30 pro 128gb. Чехол + зарядка, отличное состояние.