Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ок а куда это отправлять, нет в письме ни адреса ничего… то есть я готова предоставить
-
Понимаю, только не помню что и где указывал!
-
Вот именно. И те цифры, которые сейчас даете, они должны совпадать с тем, что в анкете давали. Они могут всё сверить перед получением пиар и вообще в любой момент. И перед гражданством могут сверить. И после получения даже. Все данные, что даете , всегда должны совпадать.
-
Вище відповідь на ваше питання
-
В телефонній розмові потрібно буде вказати дохід за 2022 рік, ТА!!! дохід за 2021 рік. При собі мати вашу декларацію за 2022 та Т4 бо будуть питати особисті данні щоб підтвердити вашу особу. 1-800-387-11-93 - це номер CRA Benefits
-
Під рукою майте т4 да декларацію за 2022. Будуть питати питання щоб вияснити чи то дійсно ви. Плюс особисті данні типу дня народження.
-
Я просив того волонтера котрий мені допомагав з поданням декларації. І хоча я майже все розумів з тієї розмови то сам би не зміг так її провести.
-
Дякую спробую в перше сама
-
Просіть щоб хтось зателефонував.
-
У вас іншого варіанту не має.
-
Вы имели ввиду самим звонить, я просто еще не совсем впевнана в телефонній розмові на англійскоі мові, хєр з ним спробую
-
Бо я вже телефонував їм.
-
Вони хочуть знати дохід за 2021 рік, а в декларації додати його змоги не має.
-
Так если просят 2022, то почему 2021?
-
Тогда странно. Потому что они же у вас просят доход за 2022 показать. По идее вы его в декларации должны были указать и у них есть данные
-
Кому я то все пишу хєр знає
-
Так вы налоги должны были подать. Вы подали?
-
Июнь 2022
-
Да я знаю. С этим всегда путаница
-
В мене в декларації була інформація за 2022 дохід до Канади.
21 Jan 2023, 23:31
111818/186895
9 minutes ago