Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Если хотите купить авто не младше 2017го сразу по приезду, то скорее всего сделать это в кредит не удастся, только наличкой. Для кредита обычно требуют 5+ месяцев работы в Канаде, зп 17+ и тд
-
В салоне можно заплатить наличкой, картой европейского банка
-
Наличкой, это скорее всего чеком со счета. Вы же это имели в виду? Как я поняла, человек еще не прилетел, и максимально быстро - это все равно через заход в банк для открытия счета, а это тоже порядка недельки времени где-то занимает. Наличными в салоне расплатиться не удастся.
-
Я спокойно в crown Toyota три тысячи европейской картой оплатил
-
Мы смогли оплатить только первый гарантийный платеж в 1000 долларов европейской картой. На остальную сумму банк категорически просил чек канадского банка. Никакую наличку или европейские карты, свифт-переводы и другие трансферы они не были готовы принять. Опять же, это опыт с салоном Crown, как с другими - не знаю.
-
ну 3, это не 33, не вся же сумма авто. Я не то чтобы спорить с вами хочу, просто делюсь инфо из своего опыта как было, фин менеджер нам отказала. В другом случае может повезти и можно полностью оплатить. Главное - чтоб у всех все складывалось:)
-
Усім привіт, питання до тих, хто подавав на візу CUAET з Ізраїлю, або вже оформлював дозвіл на PR (постійного мешканця): 1. Ізраїль — Коли починаєш оформляти документи на PR, то вимагають «довідку про судимості». В Ізраїлі вже не видають «довідку про судимості (якщо були/не були)», як вирішується це питання при подачі на PR, оскільки умови подання на PR вимагають «довідку про судимості». 2. Америка — Як і куди звертатися в Америці, щоб отримати «довідку про судимості (якщо були/не були)», якщо знаходився на території Америки більше шести місяців? 3. ЕU — Як і куди звертатися у Європейського Союзі (Словаччина), щоб отримати «довідку про судимості (якщо були/не були)», якщо знаходився на території Словаччини більше шести місяців? Можете відповісти як дірект звернення. Дуже дякую.
-
Доброго дня! Хлопці та дівчата , підкажіть будь ласка : якщо хтось летів із Німеччини у Торонто , а потім у Вінніпег із кицею... Які документи потрібні на тварину окрім чипування та зчеплення на сказ? Деякі кажуть, що потрібна справка від ветеринара, яка дійсна пару діб... Якщо були такі кейси, будь ласка підкажіть план дій. Дуже дякую за увагу , усім гарного дня.
-
Дуже дякую
-
є окрема група присвячена особливостям перевезення тварин в Канаду. t.me/petstocanada
-
🦆🦆
-
Хозяева Канады идут
-
Царь во дворца, Царь во дворца
-
Слышал что у уток здесь привелегии... они законом жостко охраняются, и штрафы бешенные...😐