Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Віддаємо безкоштовно матрас)Двоспальний) 431-3388-107
-
Pembina Insurance Services (204) 452-4913 maps.app.goo.gl/nebY5sm6a968W4Z8A Хлопця звати Віктор. Але спробуйте зателефонувати спочатку
-
Дякую, вже не актуально
-
Дівчата, можливо хтось хоче завтра піти на вечір музики від афроамериканців:) люблю їхню енергетику, хочу піти, але самій якось нуднувато) Якщо хтось за - пишіть в ПП:)
-
Дарья, я вас правильно понимаю, что тест на знание английского языка в любом случае нужно будет делать для подачи на PR ? Не зависимо какой NOK?
-
Лучше смотреть требования у них на сайте, так как они имеют свойство регулярно меняться, либо уточнять у иммиграционных консультантов конкретно ваш случай
-
Спасибо! По провинциальной программе минимальный средний балл должен быть не ниже 4 А по федеральной программе какие требования? Или там может и меньше, просто не будет больше балов для отбора? (Вопрос в том что NOK ниже TEER 1-3 не требуется тест)
-
Переїхала у інше місто.
-
А куда предыдущая делась ?
-
Хотим поехать на Бамф, плюс по городу и тд, по пути точный маршрут
-
Та закопана десь на Форкс, де велосипеди були)))
-
Доброго вечора усім , можливо хтось може підказати чи будуть показувати у Вінніпезі мультфільм «Мавка», та чи можна придбати квитки онлайн ? Дуже дякую 😊
-
Не пали мене і не відлякуй мені людей🤣🤣
-
Будуть
-
Вот это вы круто придумали :) +1 задание на лето, съездить на машине к горам)
-
www.eventbrite.ca/e/mavka-the-forest-song-tickets-635184462827
-
Десь бачила, що можна, але сторінку загубила
-
А не підкажете чи квитки можна придбати онлайн ?
-
Все серийные убийцы так говорят
-
Віка, напиши їм що ти жива🤣
21 Jan 2023, 23:31
113262/187946
about 10 hours ago