Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я на взрослого получил через четыре рабочих дня
-
Грошей мало не хотіла втрачати жодного цента))))
-
Привіт всім! Підкажіть будь ласка де можна поміняти доллари на канадські за гарним курсом,чи тут в банках який є то і міняти?
-
Добрый день! Подскажите, в течении какого времени Вы получили выплату 3000 CAD на взрослого? И 1500 CAD на ребенка?
-
Привіт. Можете локацію кинути будьласка
-
Доброго дня! Шукаємо житло 2 бедрумне до 1500 в спокійному районі, щоб дітям недалеко в школу, садочок. Буду вдячна за допомогу
-
Летів нещодавно то були проблеми. Питають на яких підставах витприііхали в Німеччину. В мене був напрямок Познань. Франкфурт Торонто Вінніпег. В Познань сів без проблем але натнаступному рейсі були проблеми з проходженням контролю. Казав що перебував у Польщі по тимчасовому захисті. Але їм все одно. Бо термін без візу закінчився. Ця історія закінчилась тим що заплатив штраф 110 Евро а також запізнився на літак і чекав наступний 17 годин. Це моя історія в когось може буди інша. Мабуть все залежить на кого попадеш на паспортному контролі. Вдачі !!!
-
Спасибо 🙏
-
Дякую
-
Лучше всего напрямую у авиакомпании. Искать можно на Google flights
-
Всім добрий день. Підкажіть будь ласка, маємо пересадку у Німеччині, чи можемо ми покидати транзитну зону якщо не маємо днів біометрії? Знаходимось у Польщі під тимчасовим захистом. І чи можу я завчасно зареєструватись по посилання на оформлення документів? Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Дякую.
-
Доброго дня . Пропонують квартиру у River Park South, може хтось знає про цей район. Дякую.
-
Народ подскажите , курс по квик бук и остальной бухгалтерии не сильно дорогой ну нормальный может кто-то знает?