Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ну раз опыт и английский есть - не пропадешь 😌
-
Доброго дня! Тільки приїхав у Вінніпег. Шукаю роботу. Англійська мова на високому рівні. Маю досвід в енергетиці в Україні та у продажах у Монреалі. Допоможіть будь-ласка. Дякую.
-
И солнечный удар в подарок
-
ну не везде конечно, но работа есть. на нормальные зп еще в схемах понимать нужно и инструмент иметь
-
Народ хто знімав гроші з валютних рахунків ариватбанк або ощад, які там умови?
-
Доброго дня ,здається квартира 2 бедрум , в саблет з 1 липня .Ціна 1300 (все включено ,разом з паркінгом )Район Garden City ,поруч Freshco (пішком 3 хв ),Super Store(трішки дальше )зупинка прямо під будинком .Автобус до школи R.F. Morrison (укр програма )забирає прямо з під дверей .Залишимо деякі меблі ,та посуд (безкоштовно )Фото в приват .
-
Есть такие отделы в любом крупном супермаркете вроде walmart, superstore, giant tiger etc
-
Можна вам в приват написати?
-
Ану розшифруйте два слова MJ це яка робота , який напрямок?
-
я з пумб 2$ пумб + 2% і 5$ коміссія банкомату
-
Дякую. Во все супер маркеты можно заходить свободно. Кроме Costco ? Я так понимаю там карта дисконт нужна для входу ? Или ещё какой то супер маркет с картой ?
-
Walmart, superstore, Costco, giant tiger, Safeway, sobeys
-
Спасибо а продуктовые. Типа. АТБ и Сильпо 😁
-
Привіт,мені 19. Шукаю роботу фул-тайм. Можливо на якусь фабрику,зараз працюю як офіціант на парт-тайм,це жах,більше не хочу. Можливо у когось набирають на роботу, поділіться будь ласка🙏буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Спасибо
-
Руфінг
-
Я заказывала. Забирала в точке самовывоза, ее можно выбрать при оформлении
-
Обычно под двери Не важно что ты там указываешь , время доставки допустим с 17 00 в будни и тд и тп привезут когда им удобно , сделают фото-отчет и остальное их не волнует …
-
Привет, кто заказывал что то с Амазона или Шейна ? Подскажите как и куда приходят посылки ?
-
Я Летів з Гановера. Платив з Укр. Привата.
21 Jan 2023, 23:31
115726/187743
34 minutes ago