Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вы молодец, жаль что не должен каждый делать как вы, а так все окей
-
Я скоро повертаю, і можем зустрітись, і подивитись один одному в очі, хто бот, а хто ні😂
-
Продам Ipad Pro 10.5 Купувався в Україні новим Можливо дитині в школу чи взагалі подивтись новини,або якщо ви працюєте в дизайні
-
Та просто надо игнорировать их и они перестанут сюда приходить
-
О, понеслося 💃💃💃
-
Точно бот
-
Слухайте чоловіче, я прожив в Канаді 10 років, маю громадянство і поїхав в Україну її захищати, а Ви мені будете говорити що хвилююсь, так хвилююсь, а ось Вас я бачу мало що хвилює, так іще одне, Ви коли щось пишете то хоть не суперечить самі собі, візи даються громадянам України і членам їх сім’ї, так зробіть з цього висновок, як що ви такі обізнані в цьому питанні 😆
-
Хлеба да зрелищ 😁
-
Вроде не пятница и не полнолуние, а какой-то срач в чате ни о чем.
-
Ахах
-
Тю, я порядна і законо слухняна людина Ви ж говорили, що я бот? Ось я і хотів показати, ось подивіться жива людина 😆
-
Осталось 100%, оно действует определённое время 😁
-
Мне показалось ты мне уже собрался лицо бить, там выше был намек
-
Как вам удобно
-
Вчера было полнолуние...может сегодня ещё осталось
-
А хтось заводив конфлікт? Я називаю це дискусією
-
Добрий день, шановні. Треба допомога. Люди хто приїхав нещодавно до ВІННІПЕГУ по програмі CUAET маю "кілька питань" що до перших днів після приїзду,готель,пошук роботи та інше. Мої знайомі їдуть до Вінніпегу через декілька місяців і їм дуже допоможуть ваші підказки (допомога). Дякую.
-
Можно иметь немного уважения тоже и не говорить что кому нужно иметь, тогда и конфликта не будет)
-
Каждое мнение имеет право на существование
-
Можно и без розпичи получить. Главное доказать что вместе уже давно
21 Jan 2023, 23:31
117964/186935
about an hour ago