Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Точно нет, шлите их далеко и надолго
-
Платежь может взять несколько рабочих дней. Если заплатили давно то берете подтверждение платежа и едите с ним прямо в офис.
-
😒 вообще супер
-
Приветствую всех! Поделитесь пожалуйста у кого есть в электронном виде Driver's Book "на украинском или русском языках чтобы подготовиться на класс 5 , спасибо большое.
-
Я писала, отвечали быстро
-
Привіт! Я спеціалізуюся на ремонті техніки Apple, включно з iPhone 📱, iPad , MacBook 💻, iMac 🖥️ і годинником Apple Watch ⌚. Я також готовий взятися за будь-який інший пристрій і вирішити проблему з ним. 👨💻 Я надаю послуги ремонту в місті Вінніпег. 🏠 Ви можете зв'язатися зі мною за такими контактними даними: 📞 Номер телефону: 2042967428 📧 Email: [email protected] Для зв'язку зі мною в Telegram, пишіть у приват: @inkasator_8 🔔📲 Якщо у вас виникли будь-які проблеми з вашими пристроями, зв'яжіться зі мною і ми обговоримо всі деталі. Я гарантую високу якість роботи. 💻 Крім того, можлива доставка вашого пристрою після ремонту за додаткову плату. 💰 Так само купую ваші старі, зламані пристрої, в особисті Якщо у вас є які-небудь питання, не соромтеь зв'язатися зі мною! 👨🎓
-
Продаются пикап траки Ford, Dodge В наличии!!! Есть много пикап траков, в разных комплектациях. Поможем с финансированием как с SSN, так и без!!! Можем сделать под ключ с 5 колесом. Если нужно, сделаем кредитную историю для лучших условий по финансированию. Набирайте нам, и получите бесплатную консультацию!!! 773-977-2177
-
Комната в аренду - вдруг кому нужно. Пишите/звоните им напрямую, я просто увидела.
-
Привіт. З першого липня здаю у суборенду двоспальну, pet friendly квартиру в термін на 5 місяців (до першого грудня 2023 року) з можливістю продовження договору. Квартира знаходиться на першому поверсі двоповерхового будинку з великими просторими кімнатами та кухньою, пральна машинка та сушка у квартирі. Є велике подвірʼя позаду будинку з місцям для паркування двох машин (без додаткової оплати). Ціна оплати за оренду 1290 САD (додатково треба оплачувати за світло, інтернет). Квартира розташована за адресою 456 St John’s avenue. Поруч є двомовна (українсько-англійська школа), парк, хороша транспортна розвʼязка. Для оренди не треба мати рекомендацій від попередніх господарів квартир, чи інформації з банку, інформації з місця роботи. Для отримання більш детальної інформації пишіть у приват.
-
Вы имеете в виду лотерею?
-
m.facebook.com/events/s/emergency-rally-russia-attacks/1287339648825973/
-
Привіт всім. Ми з командою волонтерів з icanhelp.host зібрали інформацію щодо евакуації та допомоги людям на Херсонщині: tinyurl.com/2b2vy3xx Будь ласка, поділіться з тими, кому це зараз потрібно. Також, якщо у когось із ваших друзів, рідних чи знайомих в Україні є можливість прийняти людей у себе вдома, будь ласка, реєструйтесь та ставайте хостами на сайті icanhelp.host Дякую 🙏