Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий день! Шукаю сусідів/сусіда по квартирі. В'їзд з 1 липня. Ванна кімната окремо. В квартирі є пральна машина та сушилка. Оплата 854 доллари за кімнату +електроенергія та інтернет. Вода входить в оплату за квартиру. Пишіть мені якщо цікаво
-
🤔 Шукаєш роботу у Манітобі? Ми можемо допомогти! 🤝 Рекрутаційна агенція Myrowich Staffing Agency запрошує взяти участь у ярмарку вакансій у цю п’ятницю, 9 червня у залі ELM готелю Best Western Plus Winnipeg о 15 годині (1715 Wellington Ave). У Вас буде можливість поспілкуватися із засновником компанії, Марком Мировичем і командою рекрутерів та дізнатися більше про можливості працевлаштування у Провінції Манітоба. Можливе проведення інтерв’ю на місці. Не забудьте своє резюме. 👉 Реєстрація на участь у ярмарку за посиланням: forms.gle/QUsnv5mEQzeKcmsz5
-
🇺🇦Привіт, громадо!🇺🇦 Я працюю в тренажерному залі «Shapes» і маю для вас круту можливість отримати ПЕРШЕ ТРЕНУВАННЯ В ЗАЛІ БЕЗКОШТОВНО (тренажери, групове заняття,гаряча йога) Це заняття не змушує вас ні до чого😌 Це лише можливість спробувати👍 Але якщо після заняття захочете оформити мембершіп (членство) то отримаєте: -🎁одне безкоштовне заняття з тренером -🎁безкоштовну gym bag (сумка для речей для тренажерного залу) -🎁безкоштовне користування сухою сауною -🎁екскурсію та консультацію українською мовою Кому цікаво - напишіть мені у приватні повідомлення або за номером +1 (430) 99 99 126 Тетяна 🇺🇦Слава Україні 🇺🇦
-
Посмотрите выше, несколько постов сегодня было
-
Шукаю кімнату для одного, ближче до центру, пишіть в особисті
-
Доброго дня , підскажуть як має виглядати документ від роботодавця щоб розуміти що ти в майбутньому зможеш подаватись на піар
-
Вы имеете в виду employment letter от работодателя, в котором указано название должности, обязанности и тд?
-
Ну незнаю напевно так , чи в ньому має писати фул тайм чи як ?
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1200&top=17 Тут достаточно подробно написано
-
От мене саме цікавить як він повинен виглядати , і що там має писати і як , чи скільки годин
-
Я имею в виду вам нужно узнать можете вы податься на pr до устройства на эту работу или после? Если до, то в описании вакансии должно быть написано full-time permanent job и сам работодательдолженбытьзарегистрировани действоватьна территорииманитобы три и больше года, если после трудоустройства, то нужно будет у hr попросить employment letter