Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Есть улица nord blv
-
Купляли через фiрму чи сайт-агрегатор?
-
288 Bertrand street
-
Ну це не проблема) головне щоб не сильно кримінальний, бо я одинока дівчина)) лендлорд запевняє що тут тихо і спокійно, там в основному приватні будинки
-
Підскажіть, чи нормальний район для ренту Central St.Boniface а саме вулиця Бертранд?
-
Может north end? У вас есть это название в оригинале английскими буквами?
-
Доброго вечора, я один з щасливчиків котрий не отримав sin, сказали вчора що система поки мене не бачить, бо пройшло тільки 3 дні як заїхав у Канаду, сьогодні пішов знов, заповнив форму для отримання sin і сказали чекати 7-10 днів, прийде письмо до готелю з поводу sin, бачив у групі такі як я теж є, ви вирішили свою проблему? Дякую
-
Добрый вечер. Интересует лизинг авто в Канаде ? Как это работает? Есть рекомендации? Компании?
-
Якщо брали квитки на два рейси в одній фірмі і літаки однієї авіакомпанії то можливе таке, що не потрібно знову проходити реєстрацію багажу після першого польоту а вони самі перегрузять між літаками ваші валізи, тому і не вказано . А краще зв'язатися з тією фірмою і уточнити.
-
Доброго дня , підскажіть , ми купували онлайн квитки через компанію , з одного міста в іньше , сайт запропонував з пересадкою, пересадка в Торонто 7 год. Коли дивлюсь на квитки що прислали на почту, там оплачуваний зареєстрований багаж тільки на одну авіалінію , після пересадки не має, таке може бути?
-
Работа