Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Якщо вкрали то треба звертатися до продавця - вони зазвичай віддають гроші. А щось робити через федекс марно. Єдине коли є хочь якийсь шанс щось отримати - якщо за посилку хтось розписався
-
Звернувся, чекаю повернення грошей
-
З магазину? Тоді дійсно зверніться до магазину за грошима
-
Кросівки
-
Добрий день. Шукаю квартиру дво кімнатну. не в норд енді та по далі від даунтауна . Може хтось може щось підказати?
-
Ищем парня, можно девушку, с 1 числа можно раньше, бесплатно с 1 числа июля в доме , на 3 бедрума, 1450 на всех, плюс электрика и инет
-
Хочу здати на права , як мені зареєструватися для сдачі экзамену з теорії ?
-
Дякую Вам Олександра
-
Онлайн начебто не можна, якщо новий клієнт і ні разу там не були
-
Це тільки офлайн ? Чи можна онлайн ?
-
Добрый день) Хотел узнать, может у кого завалялся скидочные купон в магазин IKEA? Был бы очень благодарен)
-
Піти в mpi та попросити зареєструвати З собою два пруфи адреси Та одразу можна оплатити теорію та обрати дату
-
Она может помочь и подсказать)) всегда пожалуйста)
-
125 king Edward str. Если есть проблемы с общением на английском то, тут есть женщина на стойке обслуживание, украинка
-
Ок, дякую за відповідь
-
Я лично сейчас пойду передавать на права, так как украинские права я в своё время поменял на польские и заново экзамены нужно сдать.. проблема одна.. я когда подал документы на сдачу экзамена, мне ближайшую дату назначили через месяц.. так что лучше сходить, узнать что и как...
-
Хотелось бы узнать, кто работал на доставке в убер, на велосипеде? Что для этого нужно? Спасибо и хорошего дня)
-
Доброго вечора! Відгукніться, будь ласка, батьки, що ПРОДОВЖУВАЛИ ВІЗИ дітям перебуваючи на території Канади🙏🏻
-
Зришь в корень
-
Для цього потрібні замовлення, а їх немає))
21 Jan 2023, 23:31
118812/186965
about 8 hours ago