Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Любое разумное количество для собственного использования в ручной клади или багаже
-
Так само. Будемо сплачувати цю суму, якщо буде на наступний місяць щось не зрозуміло, будемо з'ясовувати або міняти компанію
-
На индид поищите там много фермеров ищут людей, и с предоставлением жилья даже. Если не найдёте могу у фермеров поспрашивать я частенько с ними общаюсь и многим нужны свободные руки
-
Hertz.рекомендую.арендовали без проблем машину у них в Торонто и в Виннипеге в аэропорту вернули.даже деньги вернули за то,что машину вернули раньше
-
Доброго дня шановні підписникі групи та Манітобці.На початку березня вилітаємо з сім'єю до Манітоби-Вініпег. Цікавить питання що до працевлаштування на фермі, якщо хтось володіє такою інформацією, щодо моєго прохання буду дуже вдячний за будь яку пораду чи підказку. Всім гарного дня і позитивного настрою на весь день.Дякую за увагу.😊
-
Так і є 🤷♂ я все життя говорив російською, в моєму місті російськомовних українців була більшість. З 2014 року став частіше використовувати українську. З 2022 року, коли довелось виїхати зі зруйнованого росією міста, став говорити українською, бо не хочу, щоб люди подумали, що я з росії. Але якщо людина звертається до мене російською (і вона не інфікована руськім міром), переходжу на російську 🤷♂ та я проти цкювання людей через мову.
-
Нуу подавляющее большинство в пропорции среди активных. Когда уже люди поумнеют...походу никогда