Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Не покупал он у них колеса
-
В Costco делал, не в Canadian tire. Но колесо уже было снято, просто привез.
-
Добрый день, сложилась такая не приятная ситуация. Работодатель не хочет выплачивать деньги при увольнении. Куда можно пожаловаться на данного работодателя. Контракт есть, его данные все тоже
-
Там ремонтують такими самими ремкомплектами, нічого важкого, але це як що є час і бажання, а якщо ні то 20-30 кад на СТО. Це ж діло кожної людини що вибирати.
-
Спасибо
-
Вот сюда обязательно сообщите www.gov.mb.ca/labour/labbrd/contact.html#:~:text=If%20you%20wish%20to%20file,821%2D4307%20from%20outside%20Winnipeg.
-
Добрий вечір) Відправляла моя подруга, через TRIDENT PARCEL SERVICES (Meest). За адресою 396 MCGREGOR STREET, WINNIPEG, MB, R2W 4X5, 204-589-5871. 10 кг коштувало $74,50. Подзвоніть, перед тим як туди їхати, бо на сайті написано On call. Ми теж дзвонили.
-
В Трансконе открывается домашний садик. У меня не полкчается тагнуть тут хозяйку садика. Перешлю ей ваше сообщение
-
Другое название
-
Привіт Можливо хтось продає гітару?$
-
Вітаю, спільното. Мене звати Юлія. Я працюю в кіоску мобільної мережі. Всіх бажаючих хочу запросити до Wow! mobile boutique в Polo Park. Тільки до 19 червня Big Event! Ви можете придбати телефон в розстрочку від $10/міс. під контракт (плюс тариф) та отримати багато подарунків. Наша команда кожному індивідуально підбере найвигідніші умови.
-
-
Доброго дня всім, підкажіть як не попасти на розводіл при оренді квартири))