Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Фух) спасибо!
-
Поняла. Спасибо!!! Надеюсь, что за 2 года научусь водить)
-
Письменный тест годен 2 года. Если за это время не сдать то надо будет переделать писменный тест. После повторного письменного не надо будет ждать опять 9 месяцев.
-
Anna store - теж польський
-
Научитесь) Я интенсивные уроки вождения в свое время брала 2.5-3 месяца, после с первого раза сдала вождение)
-
Вітаю! У мене є питання, впевнений що хтось вже зіштовхувався з цим. Ми відправили запит на вклейку візи ще наприкінці минулого року. Підтвердження отримав я та дружина, а от діти досі не отримали. Ми вже більше 3-х місяців проживаємо у Ірландії та ніяк не можемо вирішити це запитання до кінця. Ми досі не відправили наші паспорти с дружиною, знаю що на це надається 30днів Допоможіть будь ласка
-
Вы знаете причину? Если из за зуба то ищите дентиста который сегодня открыт. Если алергия на что то и может стать хуже то в emergency или urgent care. Если что то не угрожающее жизни то любой открытый walk in clinic
-
Ви мали здати медичний екзамен протягом 90 днів після отримання Ворк Перміту, в Канаді або за її межами в сертифікованих центрах. Якщо ви це зробили, проблем не має бути. А загалом, навіть при наявності візи, кожного разу рішення, впускати вас чи ні, приймає прикордонний офіцер.
-
Идите в любой walk in clinic, сегодня некоторые открыты. Возьмите свой health card. Вас примут по живой очереди
-
В мене одного разу кілька днів була температура 40, але нічого не боліло та взагалі не було більше ніяких симптомів. Про всяк випадок зробили рентген: киста на зубі. Терміново оперували. Подрузі півроку лікували ангіну, доки не з'ясували, що то гнілий корінь зуба мудрості дає запалення на горло. Тому зуби я б не відкидала, якщо лікар іншої причини не знайде - вони досить підступні...