Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Тому що в інших провінціях є окреме сортування для такого типу сміття
-
Зачем вы их копите?
-
У нас в городской службе сортируют, так что все вместе в синие контейнеры идут.
-
Их нужно выкидывать в отдельные урны recycle
-
Я к тому, что 150 это не дорого, для сравнения
-
Вы наверное ошиблись веткой ответов. Я была у стоматолога
-
Только что кота завезла в больницу. 2000$
-
Не мог в туалет по-маленькому сходить, мочекаменная похоже😔 узи, катетор, до завтра там😔
-
Ого! Что с ним?( почему так много вышло?
-
Чи хтось робив тут пломби з попереднім видаленням нерву в зубі? Зорієнтуйте по цінам,🙏
-
Дякую Тобто в один візит видаляють нерв, потім пломбують канал і це в різні дні ?
-
Видалення нерву = "root channel". Може взяти кілька візитів до дантиста. Точно не скажу, кожна лікарня відрізняється цінами, але не менше 300. ( А може й набагато більше)
-
В ВС такую тару сдают. В МВ - просто ресайклинг. Если алюминия много, его можно отдельно сдать в Урбан Майн, приблизительно 5-6 дол за кг , если не ошибаюсь
-
Коллега за 1200 так сделал, ему нужно было три нерва сделать
-
Так його ж витягують просто 😦 Це ж ниточка тонка яку витягують за 2 секунди Мені просто вже багато разів видаляли І стоматолог витягнув і зразу мені показував
-
Приблизно так. Вони не можуть закрити пломбою , поки не впевнені що нерв повністю знищен.
-
Без страховки конечно же
-
С удалением нерва меньше 1000 не будет за все
-
Да да це я знаю, спочатку ліки потім як нема наривів то вже пломбують 4 то в кутні бо там по чотири по два корінці тому і нерв в кожному
-
Даже залежить від зуба . Чи це тільки один канал, чи теоретично є аж 4... Я не стоматолог, але вони ще й кладуть якись ліки в канал, щоб не залишилось там нічого.
21 Jan 2023, 23:31
121260/187008
about 3 hours ago