Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Будь ласка☺️
-
Усі моліть Бога аби це сталось…
-
Не погано, ми там працюємо кожен день не поганий район, тихий
-
А где магазин с большой колбасой находится?
-
Друзі, українська комедія “ЛЮКСЕМБУРГ, ЛЮКСЕМБУРГ” нарешті приїжджає до Вінніпегу! 🔝Учасник програми TIFF та Венеціанського кінофестивалю. 💯Лише другий фільм молодого режисера Антоніо Лукіча і другий поспіль рекордний бокс офіс. 🇺🇦🇨🇦Перша українська стрічка, яка виходить у прокат по всій Канаді. Фільм українською мовою з англійськими субтитрами. Комедія для тих хто в темі! youtu.be/NW8kbji9lp8 Понеділок, 3 липня Двері відкриті о 18:00 | Початок фільму о 18:30 Dave Barber Cinematheque 100 Arthur Street Winnipeg, MB R3B 1H3 До зустрічі! Онлайн-квитки $15 + збори www.eventbrite.ca/e/luxembourg-luxembourg-tickets-662695890247?fbclid=IwAR2gE8fyfTtCts7DLJgKEgPJSVxrMPVleew_iE5hcg1Oabi4-UKBnSeB4Gw
-
Случайно не 120 Дональд стрит?
-
Я забирала свою картку десь за півтори тижня до початку нового місяця, і поповнила коли забирала. Співробітник В.Транзит сказала, що картка активується з першого числа. Так і було. Я припускаю, що, коли ви будете отримувати картку, вам все розкажуть коли і як робити
-
Всім привіт. Шукаю сусіда/ку, окрема непрохідна кімната в 2 bedroom квартирі, район River ave, шикарна квартира, приємний район, деталі в особисті
-
У мене було так: в листі який прийшов дати було 1 липня 2023 - 30 червня 2024. Коли пішов у відділ Транзит у бібліотеці мені треба було купити іншу картку Пегго, хоча у мене вже була вона. Також запитали чи хочу поповнити, ну я сказав що так якщо це оплата за липень. Кілька днів тому залогувався в свій акаунт Пегго #2 в якому не має жодної ініормації окрім моїх даних, пішов у відділ лотерей щоб перевірити чи буде все ок з 1 липня, мені сказали що за липень треба буде заплатити оскільки картка вже активована у червні 🙈 Краще з тим не спішити