Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Тогда поищу. Во вторник , если что подкину человека. Парень 23-х лет пойдёт. Но он курящий
-
Потрібен сусід/сусідка, роботу маю
-
607 - це однокімнатна з видом на річку?
-
Ок, я должником не останусь
-
И он кстати через в сосднем сьюите живёт, ближе на север. Во вторник на смене у него спрошу
-
Я электронку на 60 ваттах в квартире курю. Срабатывала только от пара в ванной и от пара с плиты, когда картошку варю
-
Останній раз їздив до ковіда, просто приїхати та й все. Там просто відкритий пляж на озері. Але якщо я правильно пам'ятаю - це провінційний парк, тож потрібен пас на авто. (9 дол на 1 день, коло 45 на рік)
-
Над нами огромная туча
-
Что то погода портится
-
Так само
-
Ми якось там купили філе. Глистів не було,але запах був😖 Тепер тільки в Sea Food беремо👌
-
Будьте обережні з червоною рибою із супер стор. Чоловік купив, а вона ся кишить глистами🤮🤢
-
Пас на авто є! Дякую!🤗
-
Я просто у шоці. Їх стільки було, що я вже просто всю кухню кипʼятком обробила і хімією.
-
И ещё, там не очень населенные окрестности и были места где телефон не ловил (совсем). Если ехать по Гуглу Мапс и нет приема, то можно и попетлять там.
-
Однако,интересно.Я такое люблю.Главное,чтобы не как в фильме 'Поворот не туда'🙈 Спасибо за уточнение👍
-
Floodway
-
А чого не повернули?
-
Всім добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, район Крествью гарний для життя, чи не дуже?
-
Там есть горбуша мороженая,очень дёшево и хорошего качества
21 Jan 2023, 23:31
124133/187897
9 minutes ago