Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Winnipeg for Ukrainians - chat

Winnipeg for Ukrainians - chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
188.7k Posts 5.8k Posters 366.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Споко
    wrote on last edited by
    Спасибо , но уже поздно , мама уже получила а от брат нет, от и ищу способ как оформить одноразовый выезд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    це з того що я знаю, в мене знайомі так робили для дитини і візу отримали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    потрібно було паспорт дитини відправити на вклейку з паспортом мами і все було б ок. На дітей чомусь дуже багато чую що довго дуже проходить, але всі роблять так і клеять без проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan K
    wrote on last edited by
    Коли це було?
    1 Reply Last reply
    0
  • t407380506T Offline
    t407380506T Offline
    Саша Новак
    wrote on last edited by
    Доброго вечора) Друзі, може є тут у нас фотографи? Якщо так, напишіть в лс;)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlas
    wrote on last edited by
    Я робив при забороні, і все ок. Який був вихід. Максимум підстав і документів. І логіка бере вверх у офіцера
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan K
    wrote on last edited by
    Це було минулого року
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Ну мої робили це в Варшаві і все ок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan K
    wrote on last edited by
    Чому запитав, коли ми візу отримували то Варшава заборонила таке і багато дитячих паспортів було повернено без візи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlas
    wrote on last edited by
    ізі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    04.06 вони отримали паспорти вже
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan K
    wrote on last edited by
    Будь ласка чек можна переглянути?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Та може в минулому місяці
    1 Reply Last reply
    0
  • t5731271550T Offline
    t5731271550T Offline
    Madara Uchiha
    wrote on last edited by
    Жалкая подделка
    1 Reply Last reply
    0
  • t5145696543T Offline
    t5145696543T Offline
    Sivan
    wrote on last edited by
    Вижу временами на farmer's markets.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1354790680T Offline
    t1354790680T Offline
    Olesia
    wrote on last edited by
    ВСІМ доброго вихідного дня! Маю для вас кілька новин, питань, прохань та пропозицій. Отож, почну з того, що мене найбільше "болить" і турбує🤨 Я впевнена, що майже всі тут добре знають, де знаходиться UCC ( Ukrainian Canadian Congress ) а поряд з їх дверима є двері UNF ( Ukrainian National Federation) на 935 Main Str. , від того  часу, як почалась війна цей будинок став центром надання багатьох надзвичайно важливих послуг для новоприбулих, а саме: на час, коли я прибула до Веніпеґу, а то  було 29.07 липня минулого року, сім'ям надавали безкоштовні матраци, ліжка, дуже було багато посуди, одягу, допомагали з доставкою та пошуком меблів, надавали продукти, засоби гігієни, іграшки для дітей та ще багато чого було та й досі є в UNF і я подумки не перестаю дякувати тим ВСІМ канадським волонтерам, які навіть будучи хворими і маючи серйозні проблеми зі здоров'ям приходили, тай надалі приходять туди щодня заради нас, і все це дістають, привозять, розвозять, вишукують повсюди заради нас, новоприбулих українців, яким вони від свого щирого та "великого"  серця  допомагали й невтомно допомагають всім чим можуть надалі під таким вмілим керівництвом Беверлі, людини зі справжньою українською душею та корінням. Також варто відмітити і наших дівчат та хлопців волонтерів з новоприбулих, які багато вкладали свого часу і сили, щоб все там виглядало якнайкраще! Я сама довший час там волонтерила, отож як то кажуть, знаю ту "кухню" з середини і з впевненістю можу стверджувати, що РАЗОМ МИ СИЛА і можемо справді БАГАТО!!!! Також багато з вас неодноразово, напевне, переступали поріг UCC, де також працюють просто ЧУДОВЕЗНІ люди: п.Джоан, голова UCC Манітоби, я просто не перестаю захоплюватись цією жінкою і її невтомною працею для нас, новоприбулих, з самісінького ранку і допізна і без вихідних!!! Також ви знаєте цю чарівну панянку Кесі, яка абсолютно не має українського коріння, але щодня робить стільки всього для новоприбулих, що ви просто не уявляєте собі!!! А тепер по суті😜👌Ви бачили той будинок, ви бачили в якому він стані, хоча він дуже класнючий, великий і туди зручно добиратись, а ще там тренується і знаходиться чудовий танцювальний колектив"Русалка" і вони набирають діток. Там є дуже багато приміщень, але вони всі в жахливому стані. Так як ми, українські мамочки, привикли водити своїх діток на всі можливі і не можливі😉 гуртки і заняття то там просто чудове місце для всього чого тільки душа забажає і я знаю, що серед новоприбулих є багато тренерів та різного роду коучів, також там можна організувати навчальні курси англ.мови, бібліотеку з укр.літературою, фонотеки і багато іншого як для діток так і для дорослих але приміщення в жахливому стані😔. 🥁Тому пропоную зібратись “активістам" і написати колективне звернення до уряду Манітоби про виділення коштів на ремонт цього приміщення, так як до Манітоби  приїхало 20000 новоприбулих українців, то ми тут можемо з вами ой як  багато всього зробити і головне, що UCC готове нам в цьому посприяти. Отож, хто готовий створити команду і почати разом працювати в цьому напрямку, прошу зголоситись! І як вам взагалі ця ідея???
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gemini🌙
    wrote on last edited by
    Winnipeg- not Wenipeg Also, it’s bad location on Main Street. Краще переїхати звітам, і починати про курси і все решта.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1354790680T Offline
    t1354790680T Offline
    Olesia
    wrote on last edited by
    дякую, в правила👌 Ну та вже не аж така погана локація, я там волонтерила близько 6 місяців і ніяких проблем там не було ні з ким і в нікого, хоча люди там різні ходять😉 А щодо переїзду, то не знаю як то можна організувати, адже ця будівля за укр. громадою "рахується" вже багато років🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • t5267069753T Offline
    t5267069753T Offline
    Артем Падалко
    wrote on last edited by
    Знаєте, що дивно. Я вчитель англійської. Шукав поволонтерити. Поряд українська церква. В них уроки англійської. Знаєте, скільки в них учнів? Вісім. Мені вже місяць незрозуміло, чому багато людей на словах хочуть вивчити мову щоб покращити своє життя тут, а на безкоштовні курси не ходять.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5267069753T Offline
    t5267069753T Offline
    Артем Падалко
    wrote on last edited by
    Да без питань. Я до того, що курсів по місту і безкоштовнтх і за гроші - хоть попою жуй. Було б бажання у учнів
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags