Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Не выдают, только тем кто живет в отеле
-
Дякую
-
Дякую
-
apps.mpi.mb.ca/DriverQuiz/index.html?lang=uk
-
apps.mpi.mb.ca/DriverQuiz/?lang=en
-
Просто комментарий: Все доходы обозначаются до налогов. Плюс налоги очень разные при работе на дядю (наемным работником) и работе на себя (корпорация)...
-
якщо Вам потрібно переказати, можу допомогти, є десь 3000$ можу хоч грн, хоч валюту на картку, як буде зручно
-
Комната задаётся, 500 в доме, плюс инет 55 и электрика
-
Монобанк, прямо з карточки cibc можна
-
Привіт допоможіть з формами Payroll Direct Deposit Form. Пишуть що платять через Ceridian utilizing direct deposit. Хочуть щоб заповнив Transit No, Institute No, Accaunt No. Що це і де взяти?
-
Simplii банк не має комісій, вигідний курс. За перший переказ та реєстрацію можна отримати від $100 (реферал надам в пп)
-
Шукайте в своєму банку void cheque. Або наприклад у RBC в моб додатку chequing account вкладка Details є ця інформація
-
Это ваши банковские данные, ищите или на void cheque, или же в информации о аккаунте в приложении
-
Добрий день, як можна подивитись результати аналізів, які здавались у DynaCare? Чи особисто треба їхати дізнаватись?
-
Дякую☺️
-
Обычно результаты присылают к врачу, примерно через неделю подойдите к врачу ,который направлял на анализы
-
Добрий вечір. Хотіла би написати про варіант роботи для українців. Просили звертатися по вакансії на цей імейл. Hello if you know anyone in your community who is skilled in stucco and plastering please let me know. English is Not important as long as they are experienced in exterior plaster work (stucco) They can email me directly alan@splendidhomes.ca
-
Добрый вечер,подскажите пожалуйста,если я захочу уволится мне надо отработать какое-то время?работа парт тайм и не каких документов перед наймом не подписывала.
-
Ответ на этот вопрос содержится в самом вопросе...пшшшш.пшшш.
-
Для полной уверенности спросите своего начальника
21 Jan 2023, 23:31
124379/187861
26 minutes ago