Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Вера, тебя взломали, меняй пароль
-
Найкращій з недалеких то Grand Beach. Потім я б сказав Winnipeg Beach. Matlock непоганий, але невеличкий та дно більш заболочене. Patricia Beach теж заболочений. До речі, там є секція для нудистів, Beaconia Beach
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Birds Hill звичайно найближчий до міста, але озеро штучне і дуже маленьке. Там яблуку буває ніде впасти на вихідних :)
-
Якщо є час на двочасову поїздку, спробуйте Steep Rock. Там дуже красиво, limestone rocks і нагадує трохи середньоземське море
-
Hi, 5g installing work, need two men with good English, car and basic tools. Non-climber. Text me privately.
-
Не отличается от другого опыта
-
Привіт усім друзі. Мене звати Олег. Я створив безкоштовний український біговій клуб у Вінніпезі і хочу запросити усіх вас кому подобається спорт та хто хоче класно провести час з крутими людьми приєднатись. Усю інформацію про клуб ви можете дізнатися на instagram сторінці @ua.run.winnipeg Дякую за вашу увагу. Сподіваюсь побачити вас на одному з забігів. Гарного усім дня. P.s Рівень вашої фізичної підготовки не має значення, головне це ваше бажання.
-
Там пишет, если отправили на счёт: deposited или что-то такое