Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Birds Hill звичайно найближчий до міста, але озеро штучне і дуже маленьке. Там яблуку буває ніде впасти на вихідних :)
-
Якщо є час на двочасову поїздку, спробуйте Steep Rock. Там дуже красиво, limestone rocks і нагадує трохи середньоземське море
-
Якщо немає місцевої освіти то забудьте про спеціалізацію, скрізь в кращому випадку ви будете чорноробом
-
Наши же обходят эту систему, трудоустраивают как "помощник" елктр/сантех и т.д.
-
Ну я не «чорнороб» і не маю канадської освіти Хоча дуже бажаю, але після пр
-
Hi, 5g installing work, need two men with good English, car and basic tools. Non-climber. Text me privately.
-
Там много всяких буквочек и цифирек напечатано про манитобский бюджет... www.gov.mb.ca/budget2023/tax-measures.html
-
Не отличается от другого опыта
-
Зависит от вашего работодателя. Если шустрый и организованный - то уже в ближайших зарплатах увидите. Если "тормоз", то только в конце года в возврате налогов
-
Всім привіт А за хтось знає чи з Канади по юфою можна виїхати в США? Є вкогось досвід свій чи знайомих
-
Хтось отримав уже виплату gst?
-
Тобто нормально вїжджається ?
-
Привіт усім друзі. Мене звати Олег. Я створив безкоштовний український біговій клуб у Вінніпезі і хочу запросити усіх вас кому подобається спорт та хто хоче класно провести час з крутими людьми приєднатись. Усю інформацію про клуб ви можете дізнатися на instagram сторінці @ua.run.winnipeg Дякую за вашу увагу. Сподіваюсь побачити вас на одному з забігів. Гарного усім дня. P.s Рівень вашої фізичної підготовки не має значення, головне це ваше бажання.
-
Allowed
-
Ні там інше поки
-
Там пишет, если отправили на счёт: deposited или что-то такое
-
А мо звонити треба
-
Може рано ще
-
Я просто оформила, щоб приходило на рахунок, раніше чеком отримувала, а це перший раз має прийти, в ос кабінеті показує що виплата нарахована, а на рахунку нема
-
Її можна подати тільки письмово? Чи через сайт теж можна?
21 Jan 2023, 23:31
124767/188135
9 minutes ago