Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Грубо кажучи, це неліквід. Краще вистав на єбей чи на іншу відповідну площадку.
-
Благодарю 🙏
-
По суті це ліквід її ж можна потратити, просто щоб продати швидко потрібна така ціна щоб було цікаво, а не 12 кад. А за 200 продати також можна просто на це може піти багато часу, поки знайдеться людина яка хоче зробити там покупку і тоді 12 кад( при умові що він приїде сам в магазин і заплатить) краще чим нічого.
-
Доставка этой карты, тем более именной, из украины занимает 2-4 нелели и стоит 14 долларов 😐
-
Неліквід - не означає, що ціна нуль. Я грубо сказав ) Просто ця картка не рівняється звичайний грошам, діє в одному магазині, цікава обмеженій кількості людей. Чим більша знижка, тим більше людей зацікавить. А місцеві промо трохи розбещують, тому 6% не виглядає як горяча пропозиція. От наприклад, нещодавно була акція на ванілла кард, купляєш картку 100кад, отримуєш картку волмарт на 15 доларів. У волмарт ходять майже всі, 15 витрачаєш без залишку. Ліквідність висока. Ванілла - це пріпейд віза/мс, тобто ліквідність дорівнюється грошам. Активація коштує близько 6кад, будь-який залишок конвертується, наприклад, в амазон (теж високоліквідно). Чистий прибуток 9%. Чуваки з промофорумів зацінили і скуповували такі картки. Тому я порекомендував виставити на відповідну площадку, де клієнт завжди є. Але бажаю автору знайти його в будь-якому випадку.
-
Так там вони шлак ще тей, який і сезон не проходить, виглядають убого і не зручні бо по повноті великі - все це моя особиста думка. В марксі взяв за 98$ алігатори, компактні не важкі, виглядають як звичайні кросівки. Але в мене більше питання про оптову покупку, по кількості
-
Як заплачено так і заху..чено
-
Ок, як скажеш
-
Привет, Виннипег! Компания Ipaint поможет обновить интерьер Вашего дома. Предлагаем услуги покраски стен, потолков, заборов, дека, мебели, дверей, замена или покраска плинтусов. Получите скидку -5% до конца лета! С радостью ответим на любые Ваши вопросы!
-
)) якщо є кваліфікація і мова то да, як ні то пшепрашам. з.И. робота на конвеєрах і складах в Європі це не кваліфікація.