Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Winnipeg for Ukrainians - chat

Winnipeg for Ukrainians - chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
188.7k Posts 5.8k Posters 359.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t209702377T Offline
    t209702377T Offline
    Anton
    wrote on last edited by
    Такой же, как на весь ваш остальной доход. Но можно открыть TFSA, и уже на нём открыть GIC, тогда доход, полученный на этом аккаунте, не будет облагаться налогом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Английский нужен, хотя бы средний уровень. Но рекомендую попробовать влюбом случаи, тут много украинцев и не все хорошо разговаривают на английском
    1 Reply Last reply
    0
  • t334604546T Offline
    t334604546T Offline
    ¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡ In Timе ¤๋ࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧ͜͡
    wrote on last edited by
    Доброго дня, залишу тут оголошення про саблет квартири в котрій зараз живу (приблизно 40 квадратів). Оплата в місяць 970 + гідро (приблизно 40) (з жовтня піднімуть до 1121). Адресса 3500 Roblin Blvd, район чарльзвуд, спокійний, поруч гарний парк, не погана транспортна розвʼязка. В кошт аренди входить парко місце. При виїзді можу залишити фурнітуру (стільці, столики, диван, телевізор і все що треба для кухні. Навпроти Thrift Store де можна будь яку дрібницю купити. Великий Safe way 800 метрів від дому. Здача орієнтовно можлива з серпня. Також якщо Ви молодий та енергічний хлопець та в пошуках будь якої роботи, може теж підскажу на початок варіант і на майбутнє.
    1 Reply Last reply
    0
  • t911731974T Offline
    t911731974T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Всем привет! Если кто-то живет в Селкирк и хочет приобрести себе автомобиль,то я работаю в салоне Ford Steeltown,обращайтесь в личные сообщения.Буду рад помочь)
    1 Reply Last reply
    0
  • t469469898T Offline
    t469469898T Offline
    Сергей Рыжиченко
    wrote on last edited by
    Привет! Есть у кого летняя детская коляска? Может завалялась😜. С меня шоколадка
    1 Reply Last reply
    0
  • t619955413T Offline
    t619955413T Offline
    Bogdan
    wrote on last edited by
    І мені, будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t1680817552T Offline
    t1680817552T Offline
    Liubov Havur
    wrote on last edited by
    Добрий день,дві жінки шукає роботу на заводах,прибирання,складах.Можливо хтось щось знає і може допомогти!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Всем доброе утро! Моя компания в которой работаю будет проводить hiring event in Manitoba start, если кому-то интересно переходить по ссылке и регистрируйтесь. Необходимо принести с собой резюме. Компания занимается производством междугородних автобусов. manitobastart.com/event/in-person-hiring-event-motor-coach-industries-mci/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    📚📘📗📋💵🪙💴💰💸💳💡 Шановна громадо, другий онлайн семінар по фінансовій грамотності вже завтра, 11 липня о 18:00. Будемо говорити про збільшення обігу фінансів, будування бюджету та як звільнитись від боргів. Багато корисної інформації гарантовано! Реєстрація обов‘язкова за посиланням ⬇️ forms.gle/FxDCHo2jaZusbtqr7
    1 Reply Last reply
    0
  • t931718683T Offline
    t931718683T Offline
    Nikoletta Kovtan
    wrote on last edited by
    Потрібна жінка на front desk реєстратором в установу для корінного населення Знання програм Outlook, Excel Знання англійської від рівня Pre-intermidiate (6 і вище по CLB) Обовʼязково ходити в різні зміни (2:30 pm - 11 pm, 11 pm - 7 am, можливо інколи з 7 am - 3 pm Район Assiniboine Ave (River-Osborne) Інші деталі в пп
    1 Reply Last reply
    0
  • t1669739238T Offline
    t1669739238T Offline
    XDemon
    wrote on last edited by
    По ссылке скачал приложение Eventbrite. Не понимаю как найти билет.
    1 Reply Last reply
    0
  • t455748807T Offline
    t455748807T Offline
    Даша
    wrote on last edited by
    Доброго дня, я майстер бровіст) 🌸 Запрошую до себе на брівки( ламінування брівок, корекція, фарбування) послуги і роботи ви можете побачити у мене на сторінці) Хороша робота і гарна ціна🌸 Гарне ставлення до клієнтів, домашня атмосфера 😊 смачна кава або чай👌💕 Буду рада з вами працювати 🙈🌸 Знижка на кожну процедуру 15 % instagram.com/barbi_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==
    1 Reply Last reply
    0
  • t2073443414T Offline
    t2073443414T Offline
    Mobb Deep
    wrote on last edited by
    Хтось губив проїзний вінпасс? Як виглядає процедура відновлення? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Доброго дня . Шукаю 1br або студію на півночі ! Буду вдячний за будь-яку інформацію . Всім гарного вечора .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Vovkotrub
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Ми відкриваємо у Вінніпезі суші-кафе по франшизі Philadelphia roll&bowl (сім'я ресторанів Дмитра Борисова, Україна). Це буде формат доставки з dark kitchen. Шукаю сушиста, який вміє працювати з меню, зможе по технологічних картах розрахувати продукти для закупівлі і організувати процес виробництва суші і боулів. Потрібен сертифікат (в наявності). Запрошую завтра на зустріч-знайомство зразу на локацію у даун-тауні на 11-00, де все обговоримо. Якщо ви зацікавлені, напишіть будь ласка мені пп для бронювання часу зустрічі. Всім дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224519095T Offline
    t1224519095T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка сертифікованого водія-інструктора для здачі на права водія.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    Доброго вечора,шановне панство.Підкажіть чи є у кого контакти українсько мовних працівників СІВС банку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1336238537T Offline
    t1336238537T Offline
    Winner
    wrote on last edited by
    Всем добрый вечер, кто может подсказать как зарегистрироваться в мобильно приложении Chart? Непонятно какой пароль нужно вводить.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OLEH
    wrote on last edited by
    Прийти в сервис винпасса и сказать что потеряли. Вам за 5 баксов восстановят все Всязть собой права или айди
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    А вы попробуйте те не скачивать, там с низу сразу написано reserve a spot вот на неё нажимайте и та м регестрируйтесь
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags