Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня. Ми відкриваємо у Вінніпезі суші-кафе по франшизі Philadelphia roll&bowl (сім'я ресторанів Дмитра Борисова, Україна). Це буде формат доставки з dark kitchen. Шукаю сушиста, який вміє працювати з меню, зможе по технологічних картах розрахувати продукти для закупівлі і організувати процес виробництва суші і боулів. Потрібен сертифікат (в наявності). Запрошую завтра на зустріч-знайомство зразу на локацію у даун-тауні на 11-00, де все обговоримо. Якщо ви зацікавлені, напишіть будь ласка мені пп для бронювання часу зустрічі. Всім дякую!
-
Всім привіт. В нас на роботі з’явилась вакансія на складі. Потрібен працівник на складі. Збирати замовлення, пакування, прийом та відправка (shipping / receiving) більшість роботи як оператор вилочного навантажувача (forklift operator) (потрібен досвід, для отримання ліцензії фірма відправить на курси). Знання англійської хоча б на рівні «pre intermediate» інакше буде досить складно. Склад сам невеликий, колектив всього відділення в Вінніпезі 10 осіб. Фірма з США, займається професійним пластиком. Робота full-time пн-пт з 8:00 до 16:30. Працюю тут вже декілька місяців всім задоволений. Кому цікаво напишіть в приват, бажано з резюме. По ЗП будете спілкуватися з менеджером на співбесіді. Якщо зможу комусь допомогти з роботою, буду радий.
-
Добрий вечір. Шановні співвітчизники! Допоможіть, мені потрібен спеціаліст по ремонту кузова автомобіля( потрібно змінити задній бампер).Дякую за допомогу.
-
Знакомый продает машину, Hyundai Elantra 2008, 180,000 км. В рабочем состоянии, в прошлом месяце сделана safety. $5,000. +1 (204) 952-9690 Маниндер, говорит на английском.
-
Добрый вечер,кто подскажет нормальное такси по приложению?
-
Нажаль ні, там тільки full-time
-
Дякую!