Winnipeg for Ukrainians - chat
-
На текущий момент ещё актуально.
-
‼️ терміново ‼️ Привіт. Хто перекладав польські права?
-
За такую зп я думаю оно еще долго будет актуально
-
Всім привіт. Хтось знає перевірений сервіс з оренди авто ?
-
Перекласти можна самому, а переклад треба завірити в immigrantion center (в нтх з терміновістю бувають проблеми, бо перекладачі волонтери. Мені китайські хотіли завіряти тиждень-два, вмовив їх тайванця, що строки горять)
-
Неужели такое недоверие к иммиграционной службе, что вы верите одной украинке, а не им?
-
А на что собственно ограничения снимать?…
-
Ну если секасом не будете заниматься, то снимать не надо;)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в Торонто офіцер нам видав ворк перміт без обмеження( лише на секс-індустрія). То його не потрібно знімати бо не має що ? Ще в зимку в іміграційному запитувала , то сказали, що не треба , якщо не має . Нещодавно , говорила з однією українкою , в неї теж такий ворк перміт і вона думає , що потрібно знімати. Де можна дізнатися офіційну інформацію або можливо в когось були такі випадки? Буду вдячна за відповідь.
-
Здається квартира 1 бедрум з середини серпня. Без клопів та тарганів. Ціна 990CaD. Всі утиліти включені+ телебачення. Район Іст Кілдонан. Зупинка транспорту під будинком. 7 хвилин до магазина. Район затишний, безпечний. Подробиці в приват
-
Звичайно , що довіряю. Просто завжди існує людський фактор)
-
Привет всем, народ ,а может кто работает на складах ? Сейчас в поиске работы на складе , есть опыт работы на вилочном погрузчике. Если вы знаете что ищут сотрудников, дайте пожалуйста контакт. Спс заранее
-
Фрешко
-
Спасибо
-
Само собой, этим я занимаюсь последние две недели, сюда написал как дополнительный источник поиска 👍
-
Я надеюсь вы понимаете, что вам все равно нужно будет резюме на емейл отправлять
-
Подскажите пожалуйста, где и за сколько делать перевод документов для подачи на пр
-
Є великі і надійні компанії , такі як Hertz, budget, enterprise-national-alamo, avis. Вони працюють всюди в Канаді, США. Є маленькі компанії у місті що може будуть дешевше, але треба перевіряти відгуки.
-
Привіт , у зв’язку із виїздом з Канади продаємо машину 2008 Volkswagen Touareg · Suv · Пробег в километрах: 200 000 CLEAN TITLE FRESH SAFETY Private sale Great powerful vehicle, Comes with two sets of tires Sunroof, heated seats, power seats, leather, AC cold New battery and new catalytic converters. Ціна 8500 дол Кому цікаво дзвоніть за номером 204-952-9428 Віктор 204-951-9427 Любов
-
Питання, чи зробити кардіограму є безкоштовним у Вінніпезі? (за спрямуванням сімейного лікаря)
21 Jan 2023, 23:31
125932/187229
about 12 hours ago