Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Якщо я правильно запам'ятав, то в буклеті для новоприбулих є посилання на перелік організацій, які беруть волонтерів, їх мабуть, штук 100. Можливо вийде знайти через Google: Ukrainians in Manitoba, чи щось подібне. Гадаю, хвилин за 15—20 знайдете потрібне посилання
-
Home ~ Le Marché St. Norbert Farmers' Market stnorbertfarmersmarket.ca/
-
Добрый день, подскажите адрес фермерского рынка?
-
Спасибо🌷
-
Добрий день! Порадьте будь ласка станції обслуговування велосипедів, щоб якісно й не дуже дорого. Дякую!
-
Всім доброго дня! Шукаю няню для доньки (8 міс) 🏠Район South tuxedo Я працюю вдома - ми разом вами майже завжди. ⏰10:00-15:00 Обовʼязки : Гратися Міняти підгузок Кормити (пюре вже готові) Вкладати спати Виходити гуляти в закритий двір комплексу Вік бажано до 35 років 🩷🙏🏼 Якщо ви любите діток - напишіть будь ласка☺️
-
Вот человек занимается этим
-
Всім привіт, я займаюся ремонтом велосипедів є досвід роботи з будь-якими велосипедами нижче прикріплю нещодавні роботи Також є посилання на велочат
-
Привіт, дівчата 💁🏼♀️ Запрошую на beauty - послугу ✨Корекція брів ✨Фарбування брів ✨Ламінування брів ✨Ламінування + фарбування ✨Видалення волосків в зоні обличчя 🌸Ламінування війок 🌸ламінування + фарбування війок 🌸 Дівчатка🌸 прайс і роботи в інстаграм 🌸 Стерильні інструменти, якісні матеріали🌸Гарна ціна і прекрасний результат 🌸 😊 Усіх чекаю будемо робити красу❤️ будете приємно здивовані 😊Запитуйте в приват З мене красивий результат і кава✨ З вас гарний настій☺️ Працюю в районі Даунтаун 🌅 Winnipeg instagram.com/barbi_brows_winnipeg?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==
-
Доброго дня! Здаються 2 мебльованих, окремих кімнати в помісячну оренду. Неподалік St Vital Mall. Одна людина на кімнату. $500 доларів кожна Інтернет/вода/хайдро - від $70 до $150 доларів залежно від пори року. Зал, ванна та кухня спільні. Прошу писати запитання в приватні повідомлення. Дякую за увагу.
-
Спасибо Вам большое!
-
Ну так подать можно до 15 июля
-
А разве закрывают программу? Она теперь будет просто платной)