Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я думал, что упоминание оружия в предложении укажет на то, что это ирония🙃
-
Напишете пожалуйста, как в красную перейдет, я дыхание задержу
-
Опять воздух начал портиться. Датчик воздуха перешёл в жёлтую зону, превышение PM2.5
-
Лучше окна запечатать и на улицу маску надеть.
-
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Дякую вам!!)
-
одразу під час подачі і весь термін до моменту апрув по пр
-
Знаю, так, дякую велике)
-
Вам потрібно в чат іміграціі і там детально все покажуть і розкажуть. Я можу, але текст буде дуже довгий
-
Гроші на рахунку мають бути вже в момент подачі чи коли пройшла вибірку, не знаєте?
-
у Вас є звязок з провінціє вже. Тільки загвозка в коштах, 10000 на головного і по 2000 на кожно хто іде по заявці з Вами
-
якщо ні, то ви можете по СВО подаватись, бо відпрацювали 6+ місяців, але потрібні гроші на рахунку
-
Ні, в інше місто
-
Ви ідете в іншу провінцію?
-
Всім привіт, хто знає чи є в Канаді ліки як в Україні, чи тільки аналоги? І як вообще можна купити, якщо немає рецепту, але знаєш що тобі лікар в Україні виписував?
-
Какие-то есть, каких-то нет. Некоторые можно купить свободно, остальные придётся просить у врача.
-
Дякую
-
Нужно идти в walk-in и объяснять какие лекарства нужны, вам выпишут идентичные или аналоги
-
Доброго дня Хто може підказати, в якому районі краще за все шукати квартиру? Дякую
-
Доброго дня . Потрібен працівник на склад у супермаркеті в місті Гімлі (100км від Вінніпега). Англійська початкова. Зарплата 14.50. Житло надається. 204-881-4449
-
Є одне вільне місце в домашньому неліцензованому садочку. Режим роботи з 8:00 до 17:00. Ціна 40$/день (включно з 2 снеками). Розташування. Транскона, Devonshire drive. Маю багато іграшок під вік дітей. Спальня в окремій кімнаті. Дітки будуть спати на ліжечках (а не на матах). Задній двір повністю загороджений парканом, штучний газон (навіть після дощу залишається сухим, тож можемо ходити гуляти). З дітьми кожного дня читатимемо книжки, робитемемо поробки, проводитиму навчальні заняття ~ 15-20 хвилин. Харчування. Я забезпечую 2 снеки (ранковий і після обідній перекус). Обід батьки передають свій. Я можу розігріти їжу, докормити дитину. Працюю над отриманням ліцензії. Коли я її отримаю, ви можете податись на субсидію. В мене 3 вищі педагогічні освіти. В Україні 10 років працювала в початковій школі. Тут 2 роки працювала в дитячих садочках. У мене є child care assistance certificate, Criminal record check, police record check, first aid and CPR. Також є 40 hours course sertificate.
21 Jan 2023, 23:31
126587/187356
about 2 hours ago