Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Прилетаете в Виннипег и в аэропорту просите волонтёров поселить вас а отель бесплатно
-
Если сильно болит, то обратитесь в urgent care и объясните там ситуацию
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка у кого була проблема зі скулами болить одна сторона вже другий тиждень. До сімейного лікаря звертався він тільки таблетки виписав які знімають біль на 2 години і далі все проовжується. До якого лікаря можна звренутись? Завчасно дякую.
-
Добрий день! щодня бачу оголошення про додаткові заняття з англійської мови. хто може поділитися досвідом, як оподатковується "репетиторство" в Канаді? чи може це бути підробіток без сплати податків, чи з мінімальними податками? або якісь поради ( чи секрети 🙃) щодо організації такої діяльності. дякую 🤗
-
К сожалению нет одного самого лучшего, есть много просто хороших и несколько просто плохих. Но искать можно везде, это и не категоричные понятия. Просто в плохих будет дешевле, а в хороших дороже) просто ездите на просмотры, выходите за квартал и оценивайте обстановку. Плохие районы Вы сразу поймете по людям вокруг на улице)
-
Було б круто, лиш графік не дозволяє..
-
Шукаємо таланти! Привіт всім! Ми молодий і дуже талановитий хор, який шукає таких же молодих і талановитих людей, як і ми! PS. - Молодих духом😉. Запрошуємо всіх, будь-якого віку та статі. Кого ми шукаємо: Якщо ви молоді духом, амбітні та любите співати. Хочете скрасити ці чудові будні п'ятничними розвагами! Тоді будемо раді бачити вас в УНФ, 935 Main Street, щоп'ятниці о 19:30. З будь-яких питань ви можете зв'язатися з нашим організатором Марійкою (204) 797-7015 або написати мені в приватне повідомлення. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання та будемо раді зустрічі! Марійка - «Пісня - це чудовий дар, який дає нам можливість залишити негаразди та виклики дня та створювати музику, яка наповнює наші серця надією та радістю». 🎶 З нетерпінням чекаємо нашої зустрічі, щиро Ваш “New Ukrainian Youth Choir". Наш репертуар: «Ой у гаю, при Дунаю» «Ой чий то кінь стоїть» «О, Канада» І ін..
-
Доброго дня! Дівчатка, чи є тут перукарі, які займаються весільними зачісками? Якщо так, відгукніться, будь ласка. Чекаю в особистих повідомленнях.
-
Залюбки)
-
Доброго вечора!🌸 Ми з радістю можемо вас приєднати до телеграм групи нашого хору. Можливо з часом ви зможете приєднатися до хору☺️
-
Супер!) Я відправила ваш номер до нашої Марійки, це координатор нашого хору. Вона вас добавить до нашої телеграм групи. З нетерпінням чекаю вас там🌸
-
Привіт, друзі Якщо ви шукаєте домашній Wi-Fi, У мене є чудові пропозиції Можу запропонувати Вам швидкісний інтернет а також надасть вам перші 2 місяці безкоштовно Безкоштовна установка і я можу надати вам Інтернет в той же день. зателефонуйте мені або напишіть мені я доступний на електронна пошта, телеграма WhatsApp, телефон і смс також я також роблю сім-карту Роджерса.