Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрый день. Если вы живёте в отеле, мне кажется вы можете к ним обратиться и объяснить ситуацию.
-
Кто искал способы сэкономить на покупке стикoв , сигaрет, ElfВarов - напишите в личные сообщения, скину магазин 😉
-
Мошенники
-
www.facebook.com/100076131125373/posts/pfbid0mXTkrJfxm13w4y2AXCaQTYFstkgm7uSGwZhjk6KhqG6WgbYTQGHPMweBALxnceFPl/?mibextid=Nif5oz 28.07 играют в мафию
-
Uber таксі
-
В таксі як і усюди потрібно вміти працювати щоб заробити.
-
Хм цікаво , а я замовлення менше ніж 1$/ за км не беру, і замовлення дешевші від 6$. В мене приходять нормальні замовлення, наприклад 11$ за 5 км взяв і поїхав. Як тут пишуть що в таксі треба уміти працювати, так само і в доставці
-
Добрый день а есть у кого то контакты кто сможет сделать сефети
-
Ліфта нема, та він тут і не треба я так розумію. Благодійність тому що якщо порахувати всі витрати та поділити їх на ваші витрати то залишиться на чисто ну 15$-18$ максимально на годину , як Бог дасть в індуси розійдуться, то 20$ може 22$ вийде😂
-
Як на мене 15-18 чистими цілком прийнятно для старту
-
Спочатку дзвонити по готелях, питати де є вільні номери. Там біля стійки є список готелів які зараз приймають. З яким з готелів домовились, той і присилає шатл
-
Підкажіть будь ласка за яким принципом вибирають безкоштовний готель, чи тільки в якомусь одному є місяця в конкретний день ? Якщо прибуття біля ночі, то самому їхати на шатлі в який саме ?
-
Та то да , але вам трохи часу ще займе щоб почати їздити. Швидше знайдете звичайну роботу ,з такою ж самою або більшою зарплатнею
-
Canadian tire
-
вам?
-
Нужен Украинский парень
-
В суперсторе всё есть. Тарталетки в холодильниках где мороженое и тесто. А шпажки где всё для праздников
-
Кто-то видел здесь тарталетки и шпажки?
-
Да для того чтобы сделать сефети
-
MUST HAVE приложения при изучении языков ✅ *пользуйтесь сохраняйте 🤍
21 Jan 2023, 23:31
127314/186740
about 8 hours ago