Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ціни від 10CAD за урок)
-
И все же интересна цена)
-
Поки запис ще не розпочала, хочу зрозуміти чи актуально взагалі це тут) Ціни будуть низькі 😉
-
На даний момент в мене такі розцінки)
-
Це бібліотека, що на 251 Donald st?
-
Обычно за час стоит от 60 до 90 Долл. Полчаса 20 долл, не меньше наверно
-
Перепрошую, не знаю що таке ОБС і через мілєніум також не знаю, поясніть. Вибачте я лише приїхала….
-
Не огорчайтесь. За Тойоту 2000 года я плачу 1100 в год (+12 лет без аварий)
-
Ещё страховка дешевле в маленьких городах, в Виннипеге дороже
-
Есть фирмы грузоперевозок, можно взять в аренду uhaul пикап или что-то побольше
-
Я плачу 250 за 2020 тойоту, максимальная страховка, минимальная 230 у меня выходила🤔
-
Чем дешевле машина тем дешевле платежи Плюс стаж вождения
-
У листі, який ви отримаєте з підтвердженням видачі вам вінпасу, вказано що дається на 1 рік, і можна подаватись на новий за 2 місяці до кінця дії. Тобто, так, 2 місяці офіційна цифра. Я теж чекав рівно 2 місяці 😉 Але можете спробувати особисто податись у офісі, можливо реально швидше буде
-
Одна Баба Сказала)))), так.
-
Так, на проїзний зі знижкою там податися можна З собою візьміть дозвіл на роботу, форму вам дадуть на місці заповнити Я вчора там була і подалася, час очікування 2-3 тижні, але хз, люди місяцями чекали
-
Дякую, іноді так і роблю) Я вже півроку тут і ось тільки руки дійшли зааплаїтися 🙈
-
І ще порада, якщо їздите багато, беріть зараз проїздний на 7 днів, або на місяць. Навіть за фулпрайс - це вигідно. Я в перший час після приїзду за 2 тижні близько 100$ на білети спустив 😄
-
Бо думали, що програму не продовжать
-
Тягнутимуть до останнього як і в цьому році, теж всі в березні приїхали
-
Наоборот до марта месяца 2024 въехать им надо чтоб ВП получить, поэтому скоро будет наплыв колебавшихся)
21 Jan 2023, 23:31
127474/187789
about an hour ago