Winnipeg for Ukrainians - chat
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Чесно кажучи, наприклад я, взагалі не згадував про те, що ці водійскі після обміну повинні в Канаді бути чимось ! Мова виключно про користування Ними за межами Канади в майбутньому.
-
Так обміняєте там потім манітобські, не дуже велика проблема, як на мене
-
2. Не факт що ламіновані права є в реєстрі. Їх можна спробувати додати в кабінеті водія
-
Добре, як бути якщо цього ламінату при перетині кордону з Канадою у мене не буде на руках ? Просити когось, щоб все рівно пересилали сюди, щоб я його тут віддав ? Чи обов'язково потрібно буде утилізувати на камеру та показати докази тут ?
-
Ну от поки ви в Канаді у вас може бути тільки один дійсний драйвер лайсенс.
-
Ок, але якщо ламінати все ж таки на руках, то принципово віддати ?
-
Звісно, моя движуха на весь день
-
Ні, через дію. Якщо немає в діі, через кабінет водія додати
-
Сегодня есть какая-то движуха?
-
Та хто як, тут вже залежить від вас. Хось віддає, хтось залишає. Тут вже вирішувати вам
-
Жах До речі не зрозумів друге, якщо у мене потім знайдуть ці ламінати, то депортують чи все ж таки потрібно буде їх здати на протязі 15 днів ?
-
Есть на руках - отдаёте, нет на руках - не отдаёте. Если нет пластика на руках и не будет отображаться в Дії, то придётся сдавать экзамен и девять месяцев ездить как ученик
-
Сходіть в МРІ, там дуже ввічливі люди. Ви підпишите два листочка. Один з яких, Ваша згода на депортацію, якщо вспливе інше посвідчення. Другий, що Ви обязуєтеся в 15 денний термін здати іншу ліцензію, якщо вдруг її знайшли.
-
Ви підпишите два папірця, а вирішувати Вам, що потім робить.
-
Якщо ваш пластик не з вами не в Канаді- то проблеми немає.
-
Покажіть права в дії.
-
Всем привет) подскажите где есть площадки чтоб поучиться ездить на машине? Кто то может кинуть локации? Спасибо.
-
У меня получение work permit в торонто заняло 30 минут. 4 часа должно хватить
-
Вітаю, я їду до Вінніпегу у вересні, маю пересадку у Торонто 4 години 15 хв, не знаю чи вистачить часу отримати work permit, розкажіть будь ласка про свій досвід, скільки часу у вас зайняло отримання work permit Дякую
21 Jan 2023, 23:31
127568/187611
about 6 hours ago