Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всем привет) подскажите где есть площадки чтоб поучиться ездить на машине? Кто то может кинуть локации? Спасибо.
-
У меня получение work permit в торонто заняло 30 минут. 4 часа должно хватить
-
Вітаю, я їду до Вінніпегу у вересні, маю пересадку у Торонто 4 години 15 хв, не знаю чи вистачить часу отримати work permit, розкажіть будь ласка про свій досвід, скільки часу у вас зайняло отримання work permit Дякую
-
Моя девушка так же летит, такая же пересадка. По идее должно хватить. Не хватит, если только случится что то, но это более маловероятно, чем ничего не случится, поэтому переживать не стоит
-
Вся Америка - одна сплошная парковка. Выбираете наиболее пустую, например, вечером и катаетесь.
-
А если уже есть манитобские права? Поменяют без экзамена?
-
Ворк пермінт очікував 30 хв, валізу очікував години півтори, ще 30 хвилин шукав і переїжджав в 3 термінал де мав бути мій літак до Віні.
-
Outlet Mall после закрытия - отличная площадка, куча места
-
В дії старих прав не буде, база оцифровувалась з 2013 року. І в кабінеті водія їх не буде
-
В воскресенье волмарты закрываются кажется в шесть вечера. Парковки большие...
-
Залежить від того скільки людей прибуде по еміграційним візам ( work permit, cuaet, study permit, pr) не лише з України і вашого літака, а з усіх країн і усіх польотів що прибули в цей час. Як правило, 4+ години достатньо. Якщо ваш польот оформлений одним квитком і включає west jet, чи air Canada то при затримці вони посадять вас на рейс пізніше
-
Если есть два года канадского стажа
-
Надо будет работать, но сменить можно по согласованию (по уважительной причине). А по SWO можно и не работать после 6 месяцев, но условия там намного жесче
-
Ніхто вам розшук і перевірку речей робити не буде. Якщо цей документ взагалі не з вами не в Канаді - то ніяких проблем. Але якщо ви будете підписувати свідоцтво, що втратили документ який знаходиться в цей час у вас в кишені, то це "не дуже кошерно"... Якщо цей документ десь з'явиться - то проблема буде не тільки в документі , але й в вашій офіційній брехні. Це вже буде дуже серйозно...
-
День добрый Для подачи на SWM будет ли достаточно отработать 6 месяцев на одном месте и сразу податься? Или во время ожидания получения номинации тоже работать надо там же?
-
волейбол 🏐 сегодня 19:30 45 Dalhousie Dr вход свободный
-
Хело гайз, хто знає де можна купити норм шаурму?
-
Дякую
-
Sultans shawarma , в них і на доставці шаурма нормальна приізжає, не розмокша а норм пакують
-
Дякую
21 Jan 2023, 23:31
127585/187795
16 minutes ago