Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Тут дуже великий вибір сушенної риби і судаки і щуки і драми, і анчоуси. Ще тут дуже вкусне сало. Воно тонке 1-1,5 см, але воно класне як масло. Звісно сире, треба солить.
-
Куди звернутись,якщо знайшли самокат електро?
-
Якщо в когось вкрали,то ось тут знайшли,біля поло парку
-
maps.app.goo.gl/zKmVQQfcGAseP3js6
-
Доброго вечора всім, підскажіть будь ласка, може хто знає де можно зробити переклад документів з української мови на англійську, куди чи до кого звернутись, дякую!
-
Переклад робите самі,а затверджуєте в імміграційному центрі , або виставіть в фейсбук (за гроші хтось зробить)
-
Норм. Таке як треба там, де війна. Так що їмо і насолоджуємось :)
-
Але воно дуже солоне🫠🫠🫠
-
Дякую!
-
Через кабінет водія можна їх додати наче як
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка де можна здати, чи обміняти , чи що робити з пивною тарою скляною та банками. Дякую
-
Он ещё свободен?
-
Всем привет) такой вопрос кто то в последнее время бронировал место в консульстве Эдмонтона ?) поделитесь свои опытом как бронировать место ?)
-
И сколько это будет стоить 🙄
-
Заранее Благодарю за ответы
-
Снова беспокою вас На машине пробило колесо переднее. Сможем где то завтра поменять?
-
Я не знаю
-
Спасибо большое) да я так сегодня пробовал себя зарегистрировал , потом сына а по итогу нет мест и впролете ((( думаю узнаю возможно зарегистрироваться вообще ))) может какая другая схема есть )))
-
В синие ящика доя мусора нужно выкидывать, там recycle написано Все вперемешку можно кидать
-
Саме так забронював як вони порадили, з першої спроби
21 Jan 2023, 23:31
127658/187973
36 minutes ago