Чи є хтось хто не отримав запит на вклеювання візи дитині, але відправив паспорти і візу поставили чи не поставили.
1 програма закінчена,запиту й досі немає..
2 Два рази писав у кризову форму.. 0 на масу.
3 Паспорти відправив,свій і дружини з запитами, а дитини з моїм запитом на вклеювання, свідоцтво про народження,і написав листа від руки англійською з проханням поставити візу і т.д(деякі блогери у ютуб розповідають що так можна робити) який буде результат,не знаю ще..
4 Мій і дружини паспорти не відправили,не хотіли без паспорту дитини відправляти..тобто прострочили 30 днів після запиту...через якийсь час вся інформація в кабінеті пропала,думав що все анулювали(+-6міс назад).. тиждень тому зайшов,не знаю хотів глянути, дивлюся все знову є(submitted)у кого так написано то можна ще сміливо відправляти паспорти,їх розглянуть не дивлячись на те що програма вже закрита.. тому і вирішили швидко відправляти всі три паспорти..
5 візовий центр не дивлячись що ми вислали м'яко кажучи з великим запізненням паспорти пропустив(мій/дружини)і дитини також пропустили не дивлячись на те що немає original passport request (точніше є але мій+свідоцтво про народження (якщо є переклад в англійську то теж треба,як немає то нічого страшного)+ лист англійською з проханням вклеїти візу дитині..) тобто всі три паспорти вислали на вклеювання візи.. сподіваюся добрий знак...але
6 під трекінг номерамт в ірсс у мене і дружини вказано що маємо воркперм і візу дійсну до 1 грудня 25 року, ау дитини там де дійсний до,немає нічого так як за візу теж нічого не написано,окрім того що В ПРОЦЕСІ,коли вклеїмо чи погодимо вам візу інформація з'явиться нижче..
Така цікава історія,чекаємо на повернення паспортів,чи прийдуть пусті чи ні не відомо. Якщо дитині не вклеять то ніхто нікуди не їде,якщо вклеять то будемо їхати до Канади..
Чи у когось було щось подібне?