Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Да, конечно. Можно и сразу кого-то навсегда забрать, а можно сначала взять на передержку и если все будет супер, то после передержки сразу и усыновить)
-
Супер, дякуємо) як раз шукали притулок
-
Всім доброго вечора! Продаю крокс, розмір 11 або 45-46. Абсолютно нові, не ношені, замовляла з офіційного сайту. Продаю, бо не підійшов розмір 55 CAD
-
В Humane Society? Звичайно, це і є мета організації
-
Можливо хтось знає які документи чи ліцензії треба для цього підготувати?
-
На внутрішніх канадських і американських рейсах немає їжи. Навіть Нью-Йорк до Сан-Франціско не годували ( якщо я добре пам'ятаю, бо то було давно). І самий довгий канадський рейс з Ванкувера до Галіфакса (майже 6 годин) я не літав - тож не знаю. Але на рейсах ТрансАтлантик і ТрансПасіфік годують завжди, якщо летіти довше 8 годин то годують 2 раза.
-
Так, тут процес розписан winnipeghumanesociety.ca/adoptable-animals/before-you-adopt/adoption-process/
-
Летел из торонто в Виннипег и кормили...
-
що треба робити, щоб податись на пр? які вимоги і тд, і тп..
-
Звісно
-
t.me/uccmb Вся эта информация есть в прикреплённых в этой группе
-
Доброго всім вечора , підскажить будь ласка які ще є гарні групи в телеграмі українцям в Манітобі ?
-
Личные консультации сейчас на Мальте📍либо онлайн Основные направления: - Взаимоотношения. Основы здоровых отношений. - Различные блоки, страхи. Личные неосознанные запреты. Выход из негативных родовых программ. - Бизнес, деньги. Экологичное управление энергией денег. - Баланс. Контроль/доверие. Зависимая любовь/запрет любить. t.me/bohdan_butchyk_edu
-
Доброго дня всім.Тільки приїхав до Канади,шукаю роботу на будівництві.В Укріїні займався комплексним ремонтом квартир.Буду вдячний за будь які пропозиції.
-
Зроби канадське резюме, роздрукуй і де бачиш що є будівництво чого небуть, заходи і роздавай резюме, так ти найшвидше найдеш роботу...
-
Добрий ранок. Після початку війни сильно впав зір. Треба робити vision test і купляти окуляри. Порадьте хто де робив тест і купляв окуляри. Страхового покриття нема ніякого. Вдячна всім за відповіді🙏
-
Мы летели West jet, Париж - Калгари , они кормили
-
В Kostko дешевле. Я делала для роуд теста. Тест и очки. У меня тоже покрытия нет. Тест стоит 100$. Очки 280. Но можно и в 200 уложиться. Сами решать будете, когда вам выбор предложат ( то из чего очки сд
-
Тест - майже в кожному магазині що робить окуляри. Коштує 90-120 дол. Можно зробити наприклад в костко, в суперсторі, чи спеціальних "оптіках". Багато таких магазинів зроблять знижку на тест, якщо ви купуєте окуляри у них. Якщо маєте результати тесту, то дешево окуляри можна заказати он-лайн. Наприклад в clearly. Але там треба дуже уважно перевіряти інші параметри ( розмір окулярів, дужки, та інші) www.clearly.ca/en-ca
-
Продаю деякі меблі: Стіл кухонний з стільцями, диван, комод, пластиковий комод невеличкий, журнальний столик, кавоварка.
21 Jan 2023, 23:31
128839/186868
4 minutes ago