Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго дня. Питання, чи реально знайти роботу у Вінніпегу без знання англ.мови?. Розумію, що без мови складно, але ж я і не шукаю посаду менеджера( хоча і маю 4 освіти). Відправила кучу sv, відповіді 0.
-
Просто срочно надо для активации одной платёжной системы.
-
Если сейчас сделаешь потом платить $10 чтоб переделали адрес и выслали новую
-
Удостоверение личности. Примерно как водительское выглядит.
-
Як вона виглядає та які функції виконує?
-
Dolorama. Піддони різних розмірів.
-
Зроблять, але потім міняти треба на постійну адресу. Паспорт, ворк перміт, хелс кард і воід чек треба з документів
-
Друзi хтось робив ID карту? В мене прав не ма, просто хочу айдiшку зробити. Чи зроблять на адрес готеля, чи потрiбно договiр на rent? Дякую!
-
Допомога з переїздом, перевезення та завантаження меблів, будні після 16:00, вихідні будь-який час +1 (431) 866-3837 Ігор
-
Доброго дня,громадо Чи існує ймовірність влаштуватись на роботу хорошому вчителю англійської мови за спеціальністю, чи братись відразу за те,що пропонують?
-
Благодарю Вас за информацию👍
-
Спасибо 🌷
-
Долгий процесс 😔
-
Доброго дня чи є ще в наявності?
-
Если не ошибаюсь, каждый год нужно платить столько же, как и с водительскими правами
-
Привіт. Чи продовжують місцеві мобільні оператори надавати можливість безкоштовних дзвінків рідним в Україну ? Якщо ні, можливо хтось поділиться знахідками безкоштовних/ дешевих дзвінків рідним, які не мають інтернету?
-
20 долларов
-
Сколько вы платили при получении
-
Для массажа точно нужен местный сертификат. Если не ошибаюсь, нужно поступить в колледж и минимум два года поучиться тут
-
Спасибо большое ♥️🌷
21 Jan 2023, 23:31
1297/187824
13 minutes ago